Nem sikerült zökkenőmentesen a Gears 5 rajtja

  • Írta: fojesz
  • 2019. szeptember 7.
  • Hír
Habár a Gears 5 formális megjelenése csak a jövő héten várható, az Ultimate Edition vásárlói és az Xbox Game Pass Ultimate előfizetői már hozzáférhetnek a játékhoz. Azonban a rajt nem sikerült zökkenőmentesen.

Nem sikerült zökkenőmentesen a Gears 5 korai hozzáférésű rajta, a játékosok változatos hibákról számoltak be: sokaknál lassú a matchmaking, gyakoriak a szerverhibák, és az is előfordult néhányaknál, hogy az Ultimate Edition tartalmait nem tudták elérni a játékban.

A játékot fejlesztő The Coalition a Twitteren jelezte, hogy tudnak ezekről a problémákról, és bár több szerveroldali frissítést is telepítettek, jelenleg is azon dolgoznak, hogy elhárítsák őket. Az Ultimate Edition-tartalmak előkerítéséhez és a kapcsolódási hibák megoldásához addig is azt javasolják az érintetteknek, hogy reseteljék a gépüket, és indítsák újra a játékot.

A hibák ellenére az eddigi visszajelzések pozitívak az új Gears kapcsán - a tesztünk jelenleg is készül, hamarosan mi is beszámolunk a tapasztalatainkról!

80.
br1Koo
https://youtu.be/JalWT8oNxhk
79.
Gykrizsi
Kampány befejeztével elégedet vagyok a játékkal. Bittek bele jó pár új ötletet, a sztori is jó volt, és a lövöldözés is ritka élvezetes volt. A szerver gondok okoztak pár kellemetlenséget, de az élményt kis mértékben befolyásolta.
78.
Ultimate
#77: Az a jó kvázi mindenki elégedett bug alig erre itt van egy tahó paraszt aki összevissza hazudozik a játékról,de persze mindenki más hülye, és még benyom ide nekünk egy végjáték spoilert is....Gratulálok,tényleg igazán szinvonalas user, csöppet sem troll...
77.
Ultimate
#75: Te sem,sőt,de takarodj már innen a kamu szövegeiddel.
76.
Macifasz
#75: Én pl. sehol nem írtam, hogy végigvittem, sőt. Ki is hangsúlyoztam, hogy még csak a sivatagos résznél járok, erre csak azért is nekem címezted a spoilert. Szóval THX. :-D Persze így is letolom majd és valszeg amikor elérek a leleplezett részig, ugyan úgy görcsbe lesz a gyomrom, de akkor is.
75.
FARKAS
Olyan nagy mellénnyel voltak itt egyesek, hogy milyen a játék, hogy azt hittem már mindenki végignyomta legalább kétszer. Ezek szerint mégse. Bocsi :) :) :) :) :) Majd legközelebb kétszer meggondoljátok milyen kamudumát írtok le.
74.
SLi
#67: kimoderált üzenet
73.
Ultimate
72.
Ps fanboy
#67: Szerintem még vegyél pár extra órát dühkezelésből, mert láthatóan nem használt.
71.
Freeser
#70: Csak koncentrálj a játékra ahogy eddig is csináltad, és meglesz az élmény, nem lesz semmi hatása rá a spoilernek.
70.
Ra1D3n
#69: Hivatalosan holnap jelenik meg a játék. Igaz, hogy nyomom az ultimate verziót hála az UGP-nek, de baszki, más dolga is van az embernek, mint a gaming. Asszonnyal foglalkozni, otthon foglalkozni sok minden mással amihez semmi kedvem, de muszáj, aztán ami van szabadidőm azt tudom a gamingre fordítani. Act 2/2-nél tartok, minden szir-szart begyűjtök, hogy 2. végigjátszásnál ne kelljen ezzel foglalkoznom Insane fokozaton. Ettől függetlenül, hogy idetolta a spoilert megjelölés nélkül, akkor rohadtul bekaphatja. Értem, hogy durcás, mert neki nem tetszik és most próbálja másoknak elkúrni a szórakozását, de ez akkor is minimum nettó parasztság...
69.
crytek
#68: Volt 4 napod végigvinni a single részét ... :)
68.
Ra1D3n
#67: Most kajak idetoltál egy SPOILERT? Azért a suttyóbunkó parasztságnak is van határa...
67.
FARKAS
#63: kimoderált üzenet
66.
Anti4730
Igaz, hogy van benne par bug, de nagyon elvetve ketorankent ha elojon egy egy, egyaltalan nem veszes.
65.
Macifasz
#64: Ez azért fura, mert én is az Ultimate-t vettem PC-re, és egy kifagyáson kívül semmi buggal nem találkoztam. De szó szerint semmivel.
64.
user101
Ezek szerint az ultimate-et úgy értette a koala-sün, hogy az ultimate bugokkal előbb találkozhatnak az előrendelők, mint a többiek... :) Na majd gamepasson futok vele egy kört, de az is lehet, hogy nem... :/
63.
Macifasz
#62: "a csajszi nekem annyira nem volt szimpi a 4.-ben, de EBBEN AZ EPIZÓDBAN MEGKEDVELTEM, ÉS számomra remekül lett érzékeltetve a fájdalom és az a küzdelem, ami benne zajlik."
Így lett volna a helyes...fránya szerkesztés gomb, ugye-ugye? :-)
62.
Macifasz
Tegnap este értem el a sivatagos részig, de ott ki is léptem, majd ma folytatom. Bár én a 4. részt is nagyon szerettem, de ez nálam minden téren lepipálja. A látvány és a grafika elképesztő sokat javult, néha már megfájdult az állam, annyit koppant egy-két résznél. Szerintem a sztori is remek, nagyon jól vitték tovább a 4. rész eseményeit, sőt. A jeges, földalatti bázison pislogtam is nagyokat az egyik fordulatnál. Nem is értem, hogy lehet azt mondani erre, hogy nincs sztorija és ami van, az is szar. És ugyan ez igaz a karakterekre is, a csajszi nekem annyira nem volt szimpi a 4.-ben, de számomra remekül lett érzékeltetve a fájdalom és az a küzdelem, ami benne zajlik. JD is fejlődött, sőt. Rohadt jó lett az új külseje. :-D Ami pedig a nyílt világot illeti, számomra ez a része se volt unalmas, sőt. Kimondottan élveztem, ahogy azzal a kis siklóval (nem emlékszem már a nevére) körbe lehetett járni a területet, hát én ott is a számat tátottam nem is egyszer. Plusz ez a része nem is kötelező így akinek nem tetszik, követheti csak a fősztorit.
Szóval én egyelőre imádom és felülmúlta az elvárásaimat. Rohadt jó és még (remélem) messze a vége.
61.
Ultimate
#59: Veled ellentétben one x-en toltam ki, de ahogy érzed. Kettőnk közül nem én írtam re egy rakás hazugságot ami szembemegy kvázi minden véleménnyel.
60.
Anti4730
#53: Hat nem tudom, de a nyilt vilagu akciok eleg furak, foleg amikor olyan reszek vannak, hogy futas kozben ugorg felre a hatalmas jegdarab elol Meg ilyenek, mi a tokom?? Amugy Jo lett, de a nyilt vilagu lovoldozesek elegge furak lettek.
59.
FARKAS
#56: Nem is játszottál a játékkal, csak olvasgatod a metacriticet. Onnan okoskodsz. Menjél már aludni.
58.
Ultimate
#55: A 4 az elsó 3-hoz képest nagyon harmatos lett. Az 5 simán ott van ahol a 2-3. Monumentális, hangulatos, piszokjó harcokkal, korrekt sztorival.
57.
FARKAS
#51: A 4-et imádtam, de ez nemcsak rosszabb, de bugos is. Más a stílusa. Kevesebb történés és sok utazás, ami igaz opcionális, de anélkül hamar vége. Ugyanakkor nem maradsz le a sztoriról, ha kihagyod mert semmi köze hozzá. Az első és negyedik fejezet lineáris, a második, harmadik nyílt világú. Szerintem elkúrták, de kinek mi tetszik.
56.
Ultimate
#54: Ezaz!! Érv nincs, leírsz egy rakás baromságot ami nagyban szembemegy a játékosok színe javának véleményével - vagyis erősen kamu szagú- nosza személyeskedést elő!! Igazi szinvonalas komment volt a tőled bejáratott módon. :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...