Keanu Reeves meglátogatta Kojimát

  • Írta: fojesz
  • 2019. szeptember 9.
  • Érdekesség
Link másolása
Keanu "Breathtaking" Reeves a Kojima Productionsnél járt, a látogatásról pedig néhány fotót is közzétett a stúdiót vezető Hideo Kojima. Lehet, hogy mégis lesz valami szerepe a színésznek a Death Strandingben?

Keanu Reeves meglátogatta Hideo Kojimát és a Kojima Productionst, a dizájner pedig meg is osztott néhány fotót, amely a nagy találkozást örökíti meg. Ez persze így egyszerű bulvárhír, de nagyon reméljük, hogy ennél valamivel többről van szó.

Tény #1: Kojima szeretett volna szerepet adni Reevesnek a Death Strandingben, végül azonban Mads Mikkelsen érkezett a színész helyére. Tény #2: Kojima a Gamescom során megerősítette, hogy a játékban számos olyan cameóra lehet majd számítani, mint amilyen Geoff Keighley-é is. Tény #3: Amikor Kojima fotókat posztol az efféle látogatásokról, az általában  valamilyen közös munkát sejtet.

Drukkoljunk!

16.
16.
laquitto
#15: Nem dolok a kardomba attol, hogy mas a velemenyed. Szerencsere nekem volt lehetosegem nem folytatni a jatekot az eso kinleserves negyven ora utan.
15.
15.
kryszisz
#13: Ennél nagyobb hülyeséget sem hallottam/olvastam ma, pedig rengeteg a buta ember körülöttem a munkahelyen...
14.
14.
hedzsooo
#10: ja, fordítógép + tolmács is ritka manapság, aha..
13.
13.
laquitto
#9: Meg retegjateknak is szar volt a rdr2.
11.
11.
Macifasz
#7: Lehet, de erre szerintem inkább mondható, hogy rétegjáték, mint a RDR2-re, amire nem is értem, miért mondták azt. :-D Lehet a western vonal miatt, amit én alapjáraton imádok és lehet ezért is lett nálam telitalálat maga a játék is. Az előzetesek alapján ez is tetszeni fog, szóval kíváncsi vagyok. Nálam első napos vétel, ráadásul fémtokos kiszerelésben.
10.
10.
ollie92
Mirôl beszélgethettek, ha Kojima csak kôszônni tud angolul ?
9.
9.
Benzool
#7: Vállalhatatlanul szar RDR2? :D Értem, hogy nincs konzolod, meg nem is próbáltad, de azért hülyeségeket ne írjunk :D Nézz kicsit utána előtte :) Mondom ezt úgy, hogy én is főként pc-s vagyok, csak 1-2 éve van ps4-em.
7.
7.
#5: Az, hogy valami rétegjáték nem magyarázat semmire. Ráadásul ez nem egy rétegjáték. Ezzel próbálták sokan menteni a vállalhatatlanul szar RDR2-t is, hogy rétegjáték. Nem, ezek nem rétegjátékok. A Death Stranding meg jön PC-re később.
6.
6.
Macifasz
#4: A Mátrix 4. részéről nem is beszélve, amiben szintén ő lesz.
5.
5.
Macifasz
#3: Mennyi de mennyi de mennyi PS4-es cím kapcsán lehetett már olvasni, hogy bukta lesz, amiért nem jön PC-re, aztán láttuk ezeknek mi lett a vége. Ok, hogy ez rétegjáték és később jön is PC-re (bár hivatalos bejelentés asszem továbbra sincs), de szerintem nem lesz ez bukta. Engem legalább is meglepne.
3.
3.
Szerintem nem most kellene belenyúlni a Death Stranding-be már, hanem valami future projekthez lehetne valami okosságot kitalálni. Örülök, hogy Kojima látja a saját jövőjét, de nálam ez függ még a DS-től is. Mindenképp baklövés számára, hogy a DS megjelenéskor nem lesz elérhető PC-n. Ezzel kurva nagyot bukhat.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...