The Last of Us: Part II - jönnek az új infók

  • Írta: Shifty
  • 2019. szeptember 10.
  • Teaser
A hónap végén véget ér a The Last of Us: Part II körüli nagy csend, a Sony és a Naughty Dog ugyanis Los Angelesben tart egy médiaeseményt, ahol valószínűleg rengeteg részlet kiderül majd a játékról. Talán a megjelenési dátum is.

Geoff Keighley a Twitteren harangozta be, hogy a Sony és a Naughty Dog a hónap végén különálló médiaeseményt szentel a The Last of Us: Part II-nek. Egyelőre tisztázatlan, hogy a rendezvény csak a meghívott sajtó képviselői számára lesz-e elérhető, vagy esetleg egy stream formájában a rajongók is követhetik az eseményeket.

A szeptember 24-én, Los Angelesben tartott rendezvényen valószínűleg végre kiderül, mikor jelenik meg a folytatás, illetve az sem kizárt, hogy a tavalyi E3 után ismét mozgásban láthatjuk majd a játékot.

27.
frankdelgado
#23: Előbb utóbb kell venni 1 ps-t....
25.
psy123
nagyon várom viszont megfogadtam hogy nem nézek spoilereket... bajban vagyok...
23.
Freeser
#15: de nagyfiú vagy, kurvázásra buzdítasz..a 19 életéveddel igazi menő arc vagy. Nem te döntöd el ki mire költi a pénzét amiért megdolgozik, és mi okoz neki örömet.
22.
Kawada
#21: https://www.youtube.com/watch?v=TV20acwCr_I
20.
Marcus88
#1: Be is zsebel pár díjat év végén a játék (Days Gone)!
Nagyon erős a története és a karakterek.
Én majd csak novemberben vágok majd bele,de sok jót olvastam róla.
16.
SLi
#15: ugyanúgy tök értelmetlen élet lenne az is mint napi 16 órát játszani
Az életnek max akkor van bármi értelme ha valami olyat teszel amire évtizedek meg évszázadok után is emlékezni fognak, az átlag emberre már a saját családtagjai is csak ritkán emlékeznek már 5 évvel a halála után
15.
Ramirezx
Inkább kurvázzátok el a gyűjtőire kiadandó pénzt, meg hasonló módon a bossokra és hasonlókra elcseszett időt.
Aztán majd ha 70, 80 évesek lesztek és más már nem megy, akkor lehet ezzel is foglalkozni.
13.
Banderas
Én két éve lassan nem tudom lenyomni laurenc-t a first vicart. Ezért nem tudom begyűjteni a második platinat a Bb ben. ( jó hozza teszem már türelmem sincs hozza) imádom a játékot de nem vagyok egy speed runner szintű játékos
3.
DeKor
#2: Lényegtelen, hogy mi lesz a tárgyak a sorsa. Az számít, hogy ha egy csapat megérdemli, hogy támogassam őket a legnagyobb csomag megvételével, akkor támogatom.
2.
sanyikatarzan
#1: Porfogónak jó lesz a sok tűzrevaló amid adnak. A dark souls gyűjtői figurái meg könyvei tudod hol vannak most? Költöztünk és kivágtam a kukába figurákkal együtt. baromság ennyi pénzt kidobni a semmire, csak későn jöttem RÁJA!!!
1.
DeKor
Még mindig az egyik kedvencem a The Last of Us, félre is van téve 80.000 forint a Part II gyűjtői kiadására, de már nem várom annyira, mint régebben. Idő közben ugyanis jött egy Days Gone, amitől megkaptam azt, amire vártam, még többet is.
Most a fertőzöttekkel való harc-, a lopakodás-, a jó karakterek- és történet terén el lettem látva egy jó időre.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...