Hajlított Joy-Cont kap a Nintendo Switch?

  • Írta: Shifty
  • 2019. szeptember 10.
  • Pletyka
Link másolása
Egy friss szabadalmi bejegyzés alapján arra lehet következtetni, hogy a Nintendo folytatja népszerű hibridkonzolja, a Switch hardveres frissítését. A kiotóiak ugyanis épp egy vadonatúj, hajlítható Joy-Conon dolgoznak.

Egy Japánban tett friss szabadalmi bejegyzés alapján arra lehet következtetni, hogy a Nintendo továbbra is sokat dolgozik azon, hogy folyamatosan finomhangolja a Nintendo Switchet. Ezúttal a Joy-Conok kapnának egy ráncfelvarrást, ami remélhetőleg egyben azt is jelenti, hogy az azokkal kapcsolatos problémákat is orvosolja a Nintendo.

A japán szabadalmi hivatalhoz beadott dokumentumok szerint a Nintendo ugyanis egy olyan Joy-Con változaton dolgozik, ami zsanérokat kapna, így hajlítható lenne az önállóan, Switchről leválasztva is használható kontrolerpáros. A beadott szabadalom szerint az új megoldás a kényelmesebb tartást és kezelést tenné lehetővé - már ha valóban megvalósul.

1.
1.
user101
Háááát... Nintendo Wii-m van, két kontrollerrel és az egész cucc jól össze van rakva és a mai napig hibátlanul működik. Mind az anyaghasználattal, mind az összeszereléssel meg vagyok elégedve. Switch kontroller ( stick ) csak egyszer volt a kezemben, de olyan nagyon óvatosan bántam vele, mert minden pillanatban attól féltem, eltöröm. Ha ehhez hozzájön még ez is... Pláne egy gyerek kezében aki nem vigyáz semmire... Mindegy, remélem október / novemberben amikor venni szeretném még lehet majd választani ! :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...