TGS 2019: Bemutatkozik a Shenmue III új helyszíne

  • Írta: Shifty
  • 2019. szeptember 12.
  • Videó
Link másolása
Elrajtolt az idei Tokyo Game Show, aminek alkalmából befutott a Shenmue idén novemberre ígért harmadik részének legújabb előzetese. Ebben a játék vadonatúj helyszíne mutatkozik be.

Az igazság az, hogy két előzetest is kiadott a Ys Net a Tokyo Game Show-t köszöntve, de a második kedvcsinálót az idei Gamescomot követők már láthatták - annyi a különbség, hogy most japán nyelven szólalnak meg benne a karakterek.

A másik trailer viszont minden rajongó számára újdonságokkal szolgál, ez ugyanis bemutatja azt a helyszínt, amit valószínűleg fel kell majd fedeznie Ryónak, aki édesapja rejtélyes halálának körülményeit szeretné felgöngyölíteni, hogy aztán bosszút állhasson az elkövetőkön.

A Shenmue III november 19-én jelenik meg PC-re és PlayStation 4-re. A PC-s kiadás Epic Games Store-exkluzív lesz, ami kisebb felháborodást keltett a rajongók körében. A stúdió így hamarosan kiküld egy kérdőívet, ami lehetőséget ad arra, hogy két hétig jelezzük, ha szeretnénk visszakérni a korábban adott támogatásunkat.

1.
1.
kastorhun
Hangulatos, és egész jónak tűnik. Gondoltam arra hogy bepótolom az első két részét, csak félek a régi irányítástól, és a pc-s portolástól.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...