Shenmue III - két hétig lehet pénzvisszatérítést kérni

  • Írta: Shifty
  • 2019. szeptember 10.
  • Hír
Link másolása
Hatalmas vihart kavart, hogy a Shenmue III PC-s változata Epic Games Store-exkluzív lesz. A Kickstarter-támogatók becsapva érezték magukat, pénz-visszaigénylésre azonban mindössze két hét áll majd rendelkezésükre.

A négy évvel ezelőtti E3-on mutatkozott be a Shenmue régóta várt harmadik része, aminek a fejlesztéséhez szükséges forrásokat a rajongók támogatásából finanszírozza a Ys Net. A stúdió által indított Kickstarter-kalapozás óriási siker volt, a támogatók pedig dönthettek, hogy a PlayStation 4-es vagy PC-s változatot szeretnék majd megkapni, ha megjelenik a játék. A számítógépes kiadás kapcsán akkor még Steam-kulcsot ígértek de az idei E3-as PC Gaming Shown váratlanul bejelentették, hogy Epic Games Store-cím lesz a Shenmue III.

Természetesen hatalmas felháborodás övezte a hírt, és ugyan kezdetben nem nagyon akarta visszatéríteni a csalódott támogatók pénzét a játékot kiadó Deep Silver, később úgy döntöttek, erre mégis lehetőséget adnak majd. Most kiderült, hogy még valamikor ebben a hónapban minden Kickstarter-támogatónak kiküldenek majd egy kérdőívet, amit kitöltve eldönthetik, visszakérik-e a támogatásukat. Üröm az örömben, hogy ez a kérdőív mindössze két hétig lesz aktív, ráadásul az ígéretek szerint nem számíthatnak gyors és hatékony visszafizetésre a rajongók, a Ys Net ugyanis már most jelezte, hogy előfordulhat, hogy minimum 20 munkanapot is várni kell majd a pénzre. Legrosszabb esetben ráadásul három hónap is lehet a várakozási idő.

A Shenmue III november 19-én jelenik meg PC-re és PlayStation 4-re.

3.
3.
Szerintem ez a játék akkorát fog hasalni, hogy az még viccnek is rossz lesz. Full idejétmúlt grafika, tipikus kínai diszkont minőség, hazug fejlesztő, emberek átvágása, utána meg még Epic exség... Ha rajtam múlna egy darabot nem adnának el belőle.
2.
2.
user101
Azért két hét nem olyan rövid idő... Ha valaki komolyan gondolja, ennyinek elégnek kell lennie... Én mindenesetre örülök, hogy a nép akarata győzött, ami itt a fontos az nem a visszaigénylés, hanem, hogy a játékosok hallatták a hangukat és kvázi kénytelen voltak lépni ez ügyben.

Ez egy olyan paraszttal szemben, mint tim sweeneyl szemben aki rendszeresen szemen köpi azokat akikből él, mindenképp elégtétel ! :)
1.
1.
hedzsooo
Ez mondjuk szerintem eléggé gáz, 2 hetes határidőt adni...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...