TGS 2019: Így fest akció közben a Nioh 2

  • Írta: sirdani
  • 2019. szeptember 13.
  • Videó
Link másolása
Alig telt el egy nap a játék új trailere óta, máris megérkezett az első gameplay felvétel, melyet még a japán narráció ellenére is érdemes megnézni, hiszen jókora ízelítőt kapunk a brutális bossfightok szépségeiből.

A Koei Tecmo már rögtön a Tokyo Game Show első napján ellőtte a játék vadonatúj trailerét, melyet most 11 percnyi játékmeneti felvétel követ. Úgy néz ki, hogy bőven lesz majd mivel lefoglalni magukat a kihívások nélkül maradt Sekiro-fanoknak.

Időközben pedig néhány érdekességet is megtudtunk a játékról. Ezek szerint a Nioh 2-ben több híres színész alakításával is összefuthatunk majd, így például Haruval, vagy Naoto Takenakával. Azon játékosok, akik rendelkeznek Nioh 1-mentéssel, majd külön jutalomban fognak részesülni, melyet a készítők egyelőre még nem lőttek le.

A multiplayer részleget illetően háromfős online co-opra számíthatunk, mely kapcsán egy sokkalta összetettebb karakterkészítőt kapunk a TGS-demóban látottakhoz képest, így például azt is beállíthatjuk majd, hogy mennyi nőiesség áradjon bizonyos gesztusainkból vagy mozdulatainkból. A multi alapból aszinkron, ami azt jelenti, hogy mások játékában bukkanhatunk majd fel NPC-ként, viszont ha tényleg elakadunk egy adott résznél, lehetőségünk lesz két társunkkal valós időben is együtt játszani.

A Nioh 2 várhatóan 2020 elejétől lesz játszható PlayStation 4-en.

Update! Időközben napvilágot látott a közel négyórás demó teljes végigjátszása, melyet az alábbi két videóban nézhettek végig.

6.
6.
Dízel
1.
1.
darksiders19873
A cikkből kifelejették hogy"dárkszósz koppintás"
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...