Íme, a Suicide Squad 2 szereplőgárdája

  • Írta: szlav
  • 2019. szeptember 14.
  • Cooltúra
Link másolása
Tisztességes sztárparádéval csalogatja vissza a nézőket a Suicide Squad második része. James Gunn Twitteren tette közzé a szereplők listáját, ahol utalást tett arra is, hogy a folytatásban bizony rendesen hullanak majd a fejek.

Alakul a Suicide Squad folytatása. A két kapura játszó James Gunn Twitterén jelent meg a lent látható kép, amely a kissé félresikerült DC-film soft rebootjának stábját mutatja be. Természeten ismét visszatér Margot Robbie (Harley Quinn), Viola Davis (Amanda Waller) és Joel Kinnaman (Rick Flag), de rengeteg új szereplővel is találkozunk majd.

Közülük talán a láthatatlan John Cenát, a szintén két kapura játszó Idris Elbát és a rendező egyik legjobb barátját (és nem mellesleg a Firefly sztárját), Nathan Filliont érdemes kiemelni. Cena egyébként Peacemaker szerepét kapja, Idris Elba pedig a korai pletykák szerint Will Smith helyett vitte volna tovább Deadshot történetét, ám ehelyett teljesen új szerepet kap majd. Nathan Fillion szerepéről sem tudunk sokkal többet, úgyhogy indulhat is a találgatás!

A korábbi tervek szerint a forgatás néhány héten belül megkezdődhet, a premierre pedig két év múlva kerülhet sor.

1.
1.
Slik
az elso resz szerintem borzalmas, nezhezetlen kategoria volt
pedig az alap otlet jo lett volna
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...