Bezárja kapuit a Discord Nitro Games

  • Írta: szlav
  • 2019. szeptember 14.
  • Gyászhír
Link másolása
Tudtátok, hogy a Discord Nitro-előfizetéssel egy halom játékhoz hozzájuthattok? Kérdezünk jobbat: használtátok valaha ezt a szolgáltatást? Ha nemmel válaszoltatok, akkor nem vagytok egyedül, ezt pedig a Discord is észrevette.

Ez az év az előfizetéses játékkönyvtárak éve. Nincs annyi kéz- és lábujjunk, amin meg tudnánk számolni azokat a havidíjas szolgáltatásokat, amelyek egy teljes játékgyűjteményt ajánlanak az előfizetőknek. Így tett a Discord is, amely idén elindította a saját játékboltját, mellette pedig kibővítette a Discord Nitro szolgáltatását, hogy annak előfizetői hozzáférhessenek a tárház egy jelentős részéhez.

És habár a felhozatal tartalmazott néhány remek címet (BioShock 1-2, Tooth and Tail, Battle Chef Brigade), az az igazság, hogy nagyon kevesen vették igénybe ezt a szolgáltatást, még azok közül is, akik már eleve letették a 10 dolláros havidíjat a népszerű csevegőszolgáltatás egyéb előnyei miatt. 

A Discord csapata tehát arra jutott, hogy senkinek (de leginkább nekik) nem éri meg ez a próbálkozás, így október 15-én bezárják a Nitro Games katalógusát. Az alkalmazás hivatalos blogján közzétett bejegyzésben elárulták, hogy ezzel a döntéssel új irányvonalra lép a Discord Nitro szolgáltatása - ahelyett, hogy megosztanák az erőforrásaikat, a jövőben arra kerül a fókusz, hogy a népszerű, fontos fícsöröket fejlesszék, hiszen bár a játékosok képzik a célközönségük magját, mégiscsak egy csevegőalkalmazásról van szó.

10.
10.
Tam
#9: Félreértés ne essék, nem tisztem nekem senkit sem megítélni az alapján, hogy mire költ meg mire nem költ, csak TheFlash jó magyar szokáshoz híven úgy gondolja, hogy amire ő nem hajlandó költeni, az hülyeség vagy szar :D Gondoltam kicsit sarkallatosabban fogalmazom meg a mondanivalóm lényegét, hátha átjön neki is.
9.
9.
delphijos
#8: “akinek jó a filléres szórakozás”

Az igényteleneknek nevében kérek elnézést.
2.
2.
Extol
Havidíj azért hogy játszhassak? Amiért az ember havit fizet az egy MMO, nem egy külön megvásárolható termék
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...