Úgy néz ki, tényleg készül a Total War Saga: Troy

  • Írta: fojesz
  • 2019. szeptember 18.
  • Pletyka
Link másolása
Habár a Total War Saga-sorozat következő epizódját még mindig nem mutatták be formálisan, a PC Gamer magazin címlapján már az új játék feszít, így lényegében biztosra vehetjük az érkezését.

Mai szemmel nézve rendhagyó módon rántotta le a leplet a Sega és a Creative Assembly a legújabb Total War Saga-játékról, a Total War Saga: Troyról, hiszen a fejlesztés először a nyomtatott PC Gamer magazin címlapján mutatkozott be - erről egyébként az újság szerkesztője, Andy Kelly osztott meg egy fotót az internet népének.

A Total War Saga: Troy érkezéséről augusztusban kezdtek el pletykálni, amikor is a Sega levédette a játék címét. A Total War Saga a Total War-sorozat mellékága, amelynek az epizódjai egy-egy kisebb, de konkrét történelmi eseményre fókuszálnak, és bár játékmenet szempontjából nem hoznak forradalmi újdonságot, lényegében elmennek teljes játéknak is. A szériát a Thrones of Britannia nyitotta, utólag pedig a Shogun II Fall of the Samurai címet viselő kiegészítőjét is átsorolták a brand alá.

A Total War Saga: Troyról egyelőre nem kaptunk részleteket, de a címlapi lead alapján a játék nem nettó történelmi körítéssel operál majd, hanem mitológiai elemek is színesítik a stratégiát.

9.
9.
kastorhun
#7: Ezek pont hogy nem igen ömlenek sehonnét, és a kis költségvetésű történelmi játékok a sok total war mellett is fenn tudnak maradni, valamennyire.
8.
8.
Ooorky
#6: Szerintem Hattusa megtalálása se volt semmi, pláne mivel addig a Hittitákat afféle léteztek is - meg nem is népként kezelték.
7.
7.
SLi
#5: mindenhonnan az ilyen témák ömlenek az minimális kis minőségi történelmi játék ami maradt ne vegyék már el még ezt is
6.
6.
SLi
#4: Trójáról mindig az jut eszembe hogy Schliemann mekkora király volt, ami neki sikerült ahhoz foghatót kevesen tettek a történelemben. Mennyi esély volt rá hogy sikerül neki... trója sztorijánál menőbb dolog nem sok van de ha mégis akkor a felfedezése azok között van
5.
5.
kastorhun
#3: Steampunk, sc-fi, Gyűrűk Ura, határ a csillagos ég.
4.
4.
Ooorky
#3: Na igen, Trója volt az utolsó nagy bronzkori háború, harci szekerekkel, bronz fegyverekkel, minimális páncélzattal, bár egyesek szerint az első vaskori csata volt, mivel az ostromlók a vasfegyverekkel felfegyverzett félmitikus "tengeri népek" is lehettek.

Ennél másabb vizekre ebben a műfajban nem nagyon evezhetnek.
3.
3.
B-Shaggy
#2: Milyen más vizekre? Az utóbbi években volt 3 királyság kora meg Warhammer.
2.
2.
kastorhun
Ne már, örülnék annak ha végre kicsit mernének más vizekre evezni.
1.
1.
kirschakos
KELL!! AKAROM!!! MOOOOOOOST!!!! :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...