Borderlands 3 - félelmetes hírek a jövő tartalmairól

  • Írta: szlav
  • 2019. szeptember 21.
  • Letöltés
Link másolása
Alig egy hete jelent meg a Borderlands 3, de már most kaptunk néhány infót arról, hogy mire érdemes, és mire nem érdemes várnunk a közeljövőben. Limitált eventek? Pipa! Több játszható karakter? Nincs pipa.

Lezajlott az első Borderlands Show livestream, melynek során megtudtunk ezt-azt arról, hogy miféle jövő vár ránk a Borderlands 3-ban. A show sztárja az első limitált idejű esemény, az idei halloweenkor érkező Bloody Harvest volt. Az ősszel debütáló event egy ingyenes frissítés formájában érkezik majd, így az alapjátékkal bárki részt vehet a félelmetes felhajtásban.

Az esemény során először kísérteties ellenfelekkel találkozunk majd, akik az új "Terror" debuffal törnek borsot az orrunk alá - ez a gyakorlatban úgy fest, hogy fura dolgokat látunk majd, és nem úgy viselkednek a fegyvereink, mint ahogy azt elvárnánk. A rosszfiúk legyűrésével "hecktoplazmát" gyűjthetünk, amit majd Maurice-nál, a Sanctuary legújabb lakójánál válthatunk be.

Később elérhetővé válik a Bloody Harvest térképe is, ahol egy izgalmas bossfight vár ránk. A korábban már megismert (és sírba küldött) Captain Traunt tér majd vissza, csak ezúttal a szellemes Captain Haunt néven... értitek! Az event során természetesen egy halom kozmetikai cucchoz és néhány új fegyverhez is hozzájuthattok. Nem érdemes lemaradni róluk!

A stream során Paul Sage, a játék rendezője közzétett néhány olyan részletet is, aminek valószínűleg nem mindenki fog örülni. Sage elárulta, hogy valószínűleg a későbbiekben sem érkeznek majd új karakterek, így ha Amara, FL4K, Moze és Zane kvartettje alulmúlta az elvárásaitokat, akkor ezen sajnos nem fognak segíteni a DLC-karakterek.

Meglepő húzás ez, hiszen a Borderlands 2 és a The Pre-Sequel! is bővült további játszható Vault Hunterekkel, a Gearbox adatai szerint azonban a legtöbb játékos nem sokat foglalkozott velük. Sage szerint az eddigi precedensek azt mutatják, hogy az emberek szeretnek egy karakternél megragadni, így ha később érkezik egy új hős, azt általában kipróbálják pár szint erejéig, majd visszatérnek az eredeti kedvencükhöz. A fejlesztőcsapat taktikája ezúttal tehát az volt, hogy igyekeztek minél jobban diverzifikálni a négy alaphőst, sok lehetőséget adva a különböző buildek létrehozására.


A Borderlands 3 PC-n, PlayStation 4-en és Xbox One-on jelent meg.
3.
3.
shatterhand
#1: Ps4en megy.
Megosztott acc. Az egyikotoknek csak ezen indul a jatek es csak akkor ha van net. A masik jatszhat tovabb a sajat accountjan.
2.
2.
krisztian66666
Az a hauntos vicc olyan jó volt, hogy még a hajam is hullik tőle........ :D
1.
1.
Darksiders84
Engem az érdekelne hogy van eltérés a karakterek mozgása között vagy csak a képességeik? Kár hogy menet közben nem lehet váltani (vagy csak én nem jöttem rá) mert megnézném élesben milyenek de hamár végigvittem nem hiszem hogy előről újra előveszem főleg egyedül. Osztott már meg valaki játékát havernak? Kíváncsi lennék hogy van ez pontosan hogy egyszerre ketten játszunk ami csak az egyikünknek van meg.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...