Batman-játékot teasel az Arkham Origins fejlesztője

  • Írta: szlav
  • 2019. szeptember 23.
  • Teaser
Link másolása
Megemlékezett Batman 80. születésnapjáról a WB Games Montréal csapata is, de az Arkham Originsért felelős stúdió tweetje jóval beszédesebb a többinél. Az árnyak közül felemelkedhet a Baglyok Bírósága.

Gotham sötétjében egy különös, ősi társaság lakozik. A Court of Owls, avagy a Baglyok Bírósága évszázadok óta játssza a láthatatlan karmester szerepét, erről pedig még a város Sötét Lovagja sem tud. Na de miért is olyan fontos Scott Snyder képregénye? Nos, úgy tűnik, hogy a WB Games Montréal csapata ezzel a történetszállal készíthet új Batman-játékot.

Egyelőre ez persze alig több a puszta találgatásnál, hiszen senki sem erősítette meg a híreket, de a stúdió Twitterén megjelent poszt valószínűleg nem véletlenül villantja fel az alul látható logókat. Nehéz kivenni, hogy pontosan mit láthatunk a glitch-szerűen bevillanó képeken, de az internet tudósai elsősorban a Court of Owls, valamint Ra's al Ghul és Arkham logóját vélik felfedezni bennük.

 


Ja, és maga Scott Snyder is lőtt egy választweetet a "#bewarethecourtofowls" hashtaggel, de ezt hamar törölte is, úgyhogy mi is úgy teszünk, mintha meg sem történt volna!

4.
4.
robinnho6
Ebben csak az az érdekes hogy eddig szóba sem hozta senki az Arkham Origins fejlesztőit. A nagy érdeklődés a Rocksteady új játéka iránt az igazán nagy. Mert a rocksteady is csinál most vmi AAA gamet amiről alig van valami infó. Ha az egy új Arkham game akkor szinte tuti h az Origins fejlesztői nem csinálnak szintén Arkham játékot.
2.
2.
crytek
#1: Nem véletlen az, mivel az epic komoly pénzeket csengetett, hogy ingyen legyenek az ótvarjukban. WB magától az ezer éves évfordulóra se adott volna semmi ingyen..
1.
1.
B-Shaggy
Nagyon megy a találgatás meg a légbőlkapott pletykák. Sokan mondják, hogy figyeljük a holnapi State Of Playt mert lehet ott valami. Talán az sem véletlen, hogy most lett ingyenes a kollekció. Talán kedvcsináló.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...