Jonah Hill lehet az új Batman-film (egyik) főgonosza

  • Írta: fojesz
  • 2019. szeptember 24.
  • Cooltúra
Most, hogy Matt Reeves és csapata megtalálta az új Batmant, ideje, hogy összeszedjék a színészgárda többi oszlopos tagját is. A pletykák szerint Jonah Hill és Jeffrey Wright is szerepet kaphat a The Batmanben.

A The Hollywood Reporter értesülései szerint megkezdődtek a tárgyalások az új Batman-film leendő színészeivel, a lap úgy tudja, Jonah Hill és Jeffrey Wright is szerepet kaphat majd Robert Pattinson mellett, aki magát a szuperhőst alakítja majd.

John Hill szerepéről annyit lehet biztosan tudni, hogy egy főgonosz eljátszására szemelték ki a készítők, és ami azt illeti, mindig is az úriembernek szánták a szerepet, csak nem vágtak bele a tárgyalásokba egészen addig, amíg le nem fixálták, hogy ki lesz Batman. A lap megjegyzi azt is, hogy az egyezkedések alig kezdődtek meg, és könnyen előfordulhat az is, hogy nem sikerül megegyezniük a feleknek.

De vajon kit alakít majd Hill? Nos, a korábbi pletykák alapján a The Batman féltucat gonosztevőt mozgat majd meg, így Macskanő, Rébusz és a Pingvin is feltűnhet majd a vásznon - nem nehéz belátni, hogy a színészhez tökéletesen passzolna Oswald Cobblepot karaktere.

A Westworldből ismerős Jeffrey Wright már valamivel biztosabb jelöltnek tűnik, ő egyébként Gordon felügyelőt alakíthatja majd a 2021. június 25-én debütáló moziban. A film forgatási munkálatai leghamarabb az év végén vehetik kezdetüket.

5.
Őrnagy
Jonah Hill ideális Batman.
4.
Obi Wan Kenobi
#3: Valószínűleg igen, nekem nem annyiea tetszett, de meggyozheto vagyok :D
3.
bitbandita
#2: Viccelsz? Jeffrey Wright zseniális színész. Gary Oldmannel összehasonlítani felesleges, mert Oldmant nagyon könnyű szeretni, nagyon erős a személyes varázsa. Jeffry Wrightnak max annyit lehet fölróni, hogy nem Gery Oldmannek született. Valószínűleg nem ismered a munkásságát, bár ha csak a Westworldből ismered, szerintem annak is meg kellene bárkit győznie a kvalitásairól. Anthony Hopkins mellett toronymagasan őt lehet kiemelni, ha az ottani alakítása neked erre nem bizonyíték, akkor nem tudom ki a jó színész neked. De valószínűleg csak az elfogultság beszél belőled.
2.
Obi Wan Kenobi
A korábbi Batman filmek egyik legjobb aspektusa Gordon volt, mert egy zseniális színész játszotta Gary Oldman személyében. Ez a westworld-ös csóka finoman sincs egy szinten vele, de oké talán kicsit PC is lesz a film. Remélem azért nem csak erre mentek rá...
1.
B-Shaggy
A fogyása előtt egész jó Pingvin lett volna, bár eszembe nem jutott volna ez az ötlet a cikk nélkül.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...