Újabb jelek utalnak az új Batman-játékra

  • Írta: Shifty
  • 2019. szeptember 24.
  • Teaser
Link másolása
Közel négy év után adott ismét életjelet magáról a WB Games Montreal Twitter-oldala. A tegnap felbukkant furcsa szimbólumok után most újabb bejegyzéssel csigázza a rajongókat a stúdió.

Napokkal ezelőtt ünnepelte 80. születésnapját a DC Comics egyik legismertebb karaktere, Batman. A Fortnite egy limitált ideig tartó eseménnyel tiszteleg Gotham Sötét Lovagja előtt, de úgy néz ki, a WB Games Montreal is ügyködik valami újdonságon. A korábban a Batman: Arkham Originst fejlesztő stúdió ugyanis közel négyévnyi hallgatás után ismét aktivizálta magát a Twitteren.

A tegnap kicsit kivehetetlen logók ezúttal élvezhető formában villannak fel, a bejegyzéshez pedig kaptunk egy kísérőszöveget is. A "Capture the Knight" jó eséllyel újabb utalás arra, hogy a történet középpontjában ezúttal a rejtélyes Court of Owls szervezete áll majd.

Érdekesség, de nem a tegnap felvillant képek voltak az első jelek, hogy a montreali csapat dolgozik valamin. Egyrészt a Warner Bros. Montreal producere már tavaly villantott a Twitteren egy olyan pólót, amelyen az egyik most mutogatott szimbólum látható, illetve a modern Batman-éra egyik elismert írója, Scott Snyder egy később törölt bejegyzésben utalt arra, hogy készül valami. Akkor azt írta, hogy "Csak győzzük kivárni...#bewarethecourtofowls".

Nem kizárt, hogy a ma esti Inside Xboxon vagy akár a State of Playen debütál az új játék.

4.
4.
ssemtexx
Imádtam Batman összes részét, a bunyóktól kezdve a mellékmissziókig, nagyon hangulatos volt, pörgős, grafikailag kiválló.. alig várom a folytatást.
3.
3.
B-Shaggy
#2: Az Originst én is bírtam nagyon, és a mai napig azt mondom, hogy hatalmasat dobott a játék iránti negativitáson, hogy megint Joker volt a főgonosz és Black Mask csak egy red herring volt. Szerintem ha olyan open worldöt csinálnak, ami még a Citybe volt, hogy gyorsan eljutsz A-ból B-be, és közbe vannak mellékküldeteséket, az még elmegy. A Knighba már elvetették a sulykot.
2.
2.
Ennek abszolút örülök, nekem az Asylum után az Origins jött be a legjobban az összes közül. Nekem jobban tetszett a hangulata a City-nél és voltak végre jó ötletek a bossfight-okra is benne. Ha csinálnak egy újat, az engem érdekel, de egyetértek az előttem szólóval: nem feltétlenül kéne open world-nek lennie. Mondjuk ezt gondolom buktuk, mert biztos az lesz.
1.
1.
Slik
ha kicsit ujitananak azon, h kb ugyan olyan verekedos/nyomozos/lopakodos reszek ismetlik egymast jo lenne
a nyitott vilagot is elhagyhatnak, eleg unalmas volt mar harmadszorra... az elso komor es zart hangulata fogott meg a legjobban
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...