Megvan a PS Plus két októberi játéka

  • Írta: Shifty
  • 2019. szeptember 24.
  • Akció
Link másolása
A Sony igyekezett kedvet csinálni az októberi PlayStation Plus játékkínálatához, így bemutatták a felhozatal két szereplőjét. Nem meglepő, de az egyik cím a The Last of Us: Remastered lesz.

Mostanában eléggé jó kínálattal jelentkezett a PlayStation Plus, a Sony pedig októberben sem szeretné megtörni a trendet. A State of Playen kaptak is az alkalmon, és már le is rántották a leplet a következő hónap ingyenes játékairól.

Az egyik az MLB 19: The Show lesz, a másik pedig a The Last of Us: Part II felvezetéseként az első rész felújított kiadása. Bár nem hiszem, hogy van olyan PlayStation-tulajdonos akinek nem lenne meg így vagy úgy a The Last of Us: Remastered, de ha mégsem rendelkezel a játékkal, akkor most pótolhatod ezt a hiányosságot.

8.
8.
adamsfamily
Annyian dícsérik,hogy lehet,hogy benyomok egy trial ps plus-t és adok neki még egy esélyt.Még ps 3-on játszottam vele,de akkor nem tetszett.Kicsit elcsépelt lett már ez a zombi téma.
6.
6.
Darksiders84
Én is örülök TLOU jó lesz újra úgy mint a Batman és a Bulletstormot is végigvittem ismét hiába volt pár éve meg.
5.
5.
Yanez
#4: Én is örülök, mert a TLoU remaster még a ps4 vételkor volt meg valamikor lemezesen. Gyorsan túladtam rajta valami másik játék miatt. Azóta pedig folyton szemezgettem a digitális verzióval. Nem mintha nem dobálták volna húgyé-szaré, de psplusba megkapni mégiscsak más. :) Bészbó pedig annyira érdekel, mint Trumpot a divatos frizura.
4.
4.
DarkLord
TLoU hát igen kb. kinek nincs meg? Meg ki nem játszott vele? Például én :D 1 az 1000-ből szint kb. én örülök neki... a bészbóóóz meg kb. utoljára még gyerekkoromban játszottam valami primitív cuccal sega-n, szóval arra kíváncsi leszek hol tart ez a játék mostanában. Na ahhoz nagy ugrás lesz az tuti :D Nekem jó pakk másnak lehet most semmi, mert megvan illetve a bészbóóz eléggé réteg játék.
3.
3.
shatterhand
Csak a multija erdekel. Az tetszett belőle.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...