The Last of Us: Remastered PS4

A megannyi Év Játéka-díjat bezsebelt The Last of Us PS4-es, újrakevert változata.

Bella Ramsey szerint jövőre érkezhet a The Last of Us folytatása

Az HBO-féle The Last of Us-sorozat sztárja szerint a jövő év végén érkezhet meg a széria második évada, ha a forgatással tudják tartani az eddig megszokott tempót.

Rekordot döntött a The Last of Us fináléja

Joel és Ellie nehéz és viszontagságos útjának végére rengetegen voltak kíváncsiak. A tengerentúlon a The Last of Us évadzárója 8,2 millió nézőt szólított meg, amely a sorozat új nézettségi rekordja lett.

Nem a The Last of Us 3 lesz a Naughty Dog következő játéka

Hiába szeretnék nagyon a rajongók, ráadásul a HBO sorozatának köszönhetően talán soha nem volt még ekkora hype a frencsájz körül, a Naughty Dog egyelőre a fiókban tartja a The Last of Us: Part III-at.

Traileren a The Last of Us fináléja

Joel és Ellie utazása egy hét múlva véget ér az HBO-n, a kilencedik epizód előzetesében végre feltűnik Salt Lake City, ahol hőseink tovább kutatnak a Tűzbogarak után.

GK Podcast - Remake-ek nyomában

A Dead Space kiváló remake-je után mi is kedvet kaptunk ahhoz, hogy körbejárjuk ezt az egyre hangsúlyosabb témát. Tartsatok velünk a GK Podcast legújabb adásában.

Korábban érkezik a The Last of Us következő epizódja

Mivel a premier ütközne a Super Bowl mérkőzésével, az HBO úgy döntött, hogy előrébb hozza a The Last of Us-sorozat következő részét. Egy rövid kedvcsinálót is kaptunk az epizódhoz.

Ilyen lenne az HBO Mario Kart-sorozata Pedro Pascallal

Lezsibbasztunk mindenkit vasárnap estére! A Saturday Night Live előzetest készített egy véresen komoly Mario Kart-sorozathoz, a The Last of Us-áthallásos szkeccsből pedig Pedro Pascal sem hiányzik.

Májusban kivezetik a PlayStation Plus Collectiont

A PlayStation Plus előfizetés mellé járó válogatott játékcsomag címeit májusig még beválthatjuk, utána azonban megszűnik a PlayStation Plus Collection.

Elhunyt Annie Wersching, a Tesst alakító színésznő a The Last of Usból

Az eredeti The Last of Us számtalan emlékezetes karakterrel gazdagította a videojátékipart, köztük Tessel. Az őt alakító színésznő a napokban távozott az élők sorából, mindössze 45 évesen.

Frissítve: Folytatódik a The Last of Us, de több évadot tervez a sorozat showrunnere

Habár az ígéretek szerint az első évad lefedi majd az eredeti The Last of Us történetét, Craig Mazin ennél jóval többre vágyik. A sorozat fejese szerint legalább két évadra lesz szükség aThe Last of Us: Part II feldolgozásához.