Ingyen Metróval és Everythinggel vár az Epic Store

  • Írta: sirdani
  • 2019. szeptember 27.
  • Akció
Link másolása
Noha a múlt heti, Batman 80. születésnapjára időzített gyűjteményeket nem übereli, azért az eheti ingyenes felhozatalra sem lehet egy rossz szavunk. Ráadásul a jövő héten is egy érdekes indie címmel készül az Epic.

A mai naptól kezdve egészen október 3-ig két ingyenes játékkal is megörvendezteti a felhasználóit az Epic Store. Az első játék a 2010-ben kiadott Metro 2033 felújított verziója, a Metro 2033 Redux. A Dmitry Glukhovsky bestsellerein alapuló sztori szerint a felszínről szinte teljes mértékben eltörölte az életet Moszkvában a nukleáris apokalipszis, mely elől a nép a metróhálózatban keresett menedéket. A mélység biztonságában húzódó járatokba ugyan a radioaktív sugárzás nem jut le, viszont a sötétben olyan teremtmények támadnak ránk, amire senki sem volt felkészülve.

A második ingyenes játék az Everything, mely lényegében egy valóságszimuláló játék, ahol a játékos tényleg bármi lehet, amit csak megpillant számítógépe képernyőjén - legyen az egy állat, egy növény, vagy akár egy távoli galaxis magányos csillaga.

Október 3-től kezdődően frissül a kínálat, az imént ismertetett két játék helyét október 10-ig a Minit veszi át - a fejlesztésről fent egy kedvcsinálót is láthattok. Az egyedi indie játékban olyan speciális kalandok várnak ránk, melyek végigjátszásához minden egyes esetben legfeljebb 60 másodperc áll majd a rendelkezésünkre.

Az Epic Games Store ingyenes ajánlatai az alábbi linkről érhetőek el.

15.
15.
dvs00
Aligha véletlen, hogy a Metro-t is az önkormányzati választások előtt szórják ingyen bazmeg. Kicsit se evidens..
12.
12.
kryszisz
#10: Hát, tudom, hogy egy ilyen oldalon nincs helye a politikának, de derék kormányunk párezer forintos kajacsomagokkal vett meg - sikeresen - párszáz ezer szavazatot, tehát olybá tűnik, hogy ez a "vergődés" azért működőképes dolog amúgy. Nálunk sokkal okosabb emberek dolgozzák ki az ilyen terveket, tehát sanszosan nem a kínlódás miatt teszik amit tesznek. Persze ettől még lehet gerinctelen, szó se róla, PC híján annyira nem érint a dolog.
11.
11.
logic5
Na látom a szakemberek itt is megszakértettek mindent :D Édes jó istenem...
10.
10.
crytek
#9: Számomra az vergődés ha azt hiszik lefizetéssel mindent lehet.
9.
9.
kryszisz
#5: Az övék az egyik legnépszerűbb játék és motor a világon, az Epic valszeg annak ellenére köszöni szépen jól van, hogy ilyen összegeket költ exkluzívitásra. Ettől függetlenül persze elhiszem, hogy szar a store, meg a politika ami mentén teret akarnak nyerni, de az hót ziher, hogy nem vergődnek.
8.
8.
Diabolis83
#6: Értem én amit írsz, de amíg ezek ilyen hülyék, nekem csak jó :D
Bezsebelem az ingyen játékokat, és kész. Egy forintot nem költöttem még az epicnél, gyanús, hogy nem is fogok. Exkluzív cím? Bakker, annyi ingyen cuccot húztam be törvényesen az elmúlt egy évben, hogy két hónap szabit kellene kivennem, hogy mindet végigtoljam :D Ami most epic exkluzív, egy év múlva akciós lesz a steamen, addig ráér :D
Ergo pont letojom a politikát, rajtam egy forintot nem fogtak még, és amíg nővel élek nem is fognak :D
Ha pedig Kínával van bajod, nézd át a "made in" címkéket otthon, a telefonodtól át egészen a zokniig.
6.
6.
user101
Több dolog miatt sem tudok lelkesedni az epik iránt... Először is, mert _nem_ konkurál a Steammel ( nincs verseny ) egyszerűen pénzzel akarja lenyomni a torkunkon a saját szarját... Semmi fejlesztés, a vásárlók totális lenézése, negatív kommunikáció...
Pontosan ezt csinálja a Microsoft is, szar termékek sorát hozza ki, tolja bele a pénzt a marketingbe, ahelyett, hogy a versenyt fokozná... Hová lett a windows phone üzletág ? Hol vannak az xbox brand eladásai ? Hol vannak a "system sell" címek ? Windows frissítések ? UWP megvan ?

A másik, hogy nem pacsizok olyan bandával akinek a többségi tulajdona egy olyan cég kezében van aki szoros kapcsolatban van egy olyan diktatórikus, terror-álammal, mint kína... :( Elég baj nekem, hogy a saját kormányunk onnan és törökországból, meg putyintól "importálja a demokráciát" és a "normákat" ... :(

Ha holnaptól minden ingyenes lenne az epik szarban, akkor is lenne annyi gerincem, hogy a közelébe se menjek... :/
3.
3.
Ennyire szarul megy nekik, hogy már "minden" ingyen van? Nem csoda, azt hiszik a sok fehasználó akinek le van töltve, költi a 60 eurókat, közben pedig csak a free játékokat zsebelik be...
1.
1.
Most a fél világ sajtója szópoénkodik az angol nyelvű cikkek címében, hogy

"Everything is free on the Epic Games Store"
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...