Minit PC, PS4, XBOXONE

A Minitben hatvan másodperced van cselekedni, utána kezdhetsz mindent elölről.
1646758800

Ukrajnát támogatja az itch.io új bundle-je

A háború sújtotta Ukrajnán szeretne segíteni az a hétszáznál is több alkotó, aki az itch.io segítségével összeállított egy majdnem hatszáz játékot és sok egyebet tartalmazó csomagot. A bevételt két segélyszervezetnek ajánlják fel.
1628229600

Az A Plague Tale: Innocence az Epic e heti ajándéka

Tegnap menetrend szerint befutott az Epic Games Store friss ajándékcsomagja, amelyben ezúttal két játékot találunk. Az egyikben egy testvérpár küzd a túlélésért a középkori Franciaországban, a másikban pedig egy időhurkot kell legyőznünk.
1571925600

Lássuk a konzolos Xbox Game Pass újdonságait!

Sűrű lesz a hónap vége a konzolos Xbox Game Pass, illetve az Xbox Game Pass Ultimate előfizetői számára, a Microsoft ugyanis újabb hat játékkal bővíti a szolgáltatások kínálatát.
1570186800

A Surviving Mars az Epic következő ingyenes játéka

Megérkezett az Epic Games Store heti ajándéka, az üzlet üzemeltetői pedig szokásukhoz híven már azt is elárulták, hogy milyen ingyenes játékra számíthatunk a jövő héten.
1569596400

Még több játékkal bővül az Xbox Game Pass

Újabb 13 címmel gazdagodik az Xbox Game Pass így is egészen hatalmas kínálata. Az Xbox One-os és a PC-s játékosok is egy halom nagyszerű indie játéknak örülhetnek, melyek között akad néhány olyan is, amit vétek lenne kihagyni!
1569567600

Ingyen Metróval és Everythinggel vár az Epic Store

Noha a múlt heti, Batman 80. születésnapjára időzített gyűjteményeket nem übereli, azért az eheti ingyenes felhozatalra sem lehet egy rossz szavunk. Ráadásul a jövő héten is egy érdekes indie címmel készül az Epic.
1525014900

Minit teszt

Mit tennél, ha csak egy perc lenne hátra az életedből? Ezzel a problémával szembesül a Minit kacsaszerű főszereplője, amikor felvesz egy elátkozott kardot, és ezzel a létezése hatvanmásodpercek sorozatává válik.