Gyönyörű videón a Microsoft Flight Simulator

  • Írta: sirdani
  • 2019. szeptember 27.
  • Videó
Link másolása
Az in-engine felvételek alapján eszméletlenül jól néz ki a Microsoft alkotása, ráadásul ahogyan a légköri fényviszonyok változását lemodellezték, az tényleg valami olyan páratlan dolog, amivel ritkán futhatunk össze.

Nyilván könnyebb dolga van a Microsoft Flight Simulatornak grafika terén, mint egy FPS-nek, viszont számomra akkor is ez az a játék, ami eddig a leginkább fotórealisztikusnak tűnik. A hatalmas folyótorkolatok, őserdők, mezőgazdasági földek, és végül a Central Park madártávlati felvételei a trailer zenéjével együtt tényleg áll-leejtő élményként hatnak.

A legjobb hír pedig, hogy ez az élmény hamarosan megismétlődik, mivel október 10-én egy részletes betekintést kapunk a játék realisztikus világába. A Microsoft Flight Simulator egyébként a tervek szerint 2020-ban rajtol el PC-n.

7.
7.
Rókalesőcipő
#4: Neked meg mi bajod van? Hol van ilyenkor egy moderátor? Az hogy nem érted mire utaltam az a te bajod! Egy ilyen komment máshol bant ér. MODERÁTOR LÉCCI TEDD A DOLGOD!
6.
6.
Cooper911
#1: Ha ez eddigi Microsoft Flight Simulatorokból indulunk ki, (A flight-ot ne vegyük ide) akkor az egész föld. Nyilván a videóban a legjobban kinéző helyek vannak.
Én inkább arra lennék kíváncsi, milyen vason fog ez így kinézni és normális sebességgel futni. Anno az FSX-hez az atomerőmű is kevés volt. Persze pár év alatt jöttek az újabb hardberek amiken már jobban futott.
4.
4.
logic5
3.
3.
Őrnagy
#2: De nem teszik, mert nem csak gazdagok, hanem jólelkűek is, mint Mátyás király!
:)
2.
2.
Rókalesőcipő
Ha valahol van lóvé stb, az a Májkroszoft. Ha akarnák az összes nagy stúdiót felvásárolhatnák. Egyszerre!
1.
1.
Őrnagy
Szép. Kíváncsi vagyok, mekkora területet lesz lemodellezve.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...