Utolsó kedvcsinálón a Code Vein

  • Írta: szlav
  • 2019. szeptember 27.
  • Videó
Link másolása
Megjelent a Code Vein, a Bandai Namco akció-szerepjátéka, ami a Souls-széria kíméletlen játékmenetét a mangák és animék stilizált látványvilágával ötvözi. Nézzetek bele a launch trailerbe - ütős darab lett!

Erős hét ez a Souls-like játékok szerelmeseinek. Alig néhány napja jelent meg a The Surge 2, a Bandai Namco máris rákontrázott egy vadiúj IP-vel. A Code Vein rajzfilmszerű világa ne tévesszen meg senkit - egy kegyetlen, sötét univerzum ez, telis-tele hatalmas ellenfelekkel, vérmágiával és izzasztó akadályokkal. A játék különlegessége, hogy a kihívások során nem leszünk egyedül - több A.I.-kollégával is találkozunk majd, akik készséggel segítenek az utunk során, ráadásul nem csak a bossfightok alatt.

A Code Vein PC-n, PlayStation 4-en és Xbox One-on jelent meg.

1.
1.
Fata Morgana
Remélem nagy bukta lesz, milyen ratyi egy játék ez hogy a férfi és női karaktereket meg sem lehet különböztetni vagyis inkább úgy fogalmaznék hogy az állítólagos férfi karakterek is tinilánynak néznek ki.
Szerintem ez a mangaratyi itt nem fog labdába rúgni és Bandai Namco-nak ez inkább fényévekkel való visszalépés sem mint fejlődés.
Inkább egy DS4-et hegesztettek volna ehelyett a ratyiparádé helyett.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...