Havi 10 dollár alá csökkent a PlayStation Now ára

  • Írta: sirdani
  • 2019. október 1.
  • Akció
Link másolása
És a remek hír mellé a havidíjas előfizetés játékfelhozatala is brutális mértékben javulni fog; első körben érkezik a Grand Theft Auto V, az inFamous: Second Son, az Uncharted 4 és a God of War.

Jócskán lecsökkentette az PlayStation Now streaming szolgáltatás árát a Sony. A korábbi 19,99 dolláros havidíj mostantól 9,99 dollárra zsugorodott, a negyedéves előfizetés 44,99 dollárról 24,99-re, az éves előfizetés ára pedig a 99,99 dolláros ár helyett már csak 59,99 dollár, ami megegyezik egy új AAA-kategóriás játék értékével.

A döntés oka a hivatalos közlemény szerint az, hogy a konkurenciához mérten (elsősorban az azonos áron elérhető Xbox Game Passre érdemes itt gondolni) versenyképesebb árat próbáltak belőni a szolgáltatásukért, melynek a kínálata is nagyot fog változni. Jelenleg több mint 800 PS2-es, PS3-as és PS4-es játék érhető el az előfizetők számára, ám ezek általában közel sem a legújabb alkotások.

A mai naptól kezdve azonban a friss címek játsszák majd a főszerepet; első körben 2020. január 2-ig a Grand Theft Auto V, az inFamous: Second Son, az Uncharted 4 és a God of War teszi majd ütősebbé a szolgáltatást. Ráadásul ezeket a játékokat szeptembertől akár le is tölthetjük a merevlemezünkre, így az eredeti pompájukban és 5.1-es hangzással élvezhetjük majd őket.

A PlayStation Now szolgáltatás Magyarországon egyelőre nem elérhető.

38.
38.
Zuzmo
#14: Ha gamepass 300 forint, akkor a ps now ingyen van... (Hét napig)
37.
37.
Őrnagy
#29: Igen, minden cég, minden gyártó, termelő, kereskedő csak azért keresi a vásárló kegyeit, hogy több haszna legyen. Ennyi. Aki mást hisz, az vak.
Mégis, vannak cégek, akik beérik kevesebb profittal: ők azok, akik egyelőre csak feltörekvőek, vagy valamiért hátrányba kerültek. Mint pl a koreai autógyártók, vagy az Xbox.
22.
22.
kryszisz
#21: Abban én is, pacsi:D
21.
21.
godach
#20: Szigorúan fogalmazva. Én beléptem egy platkós csoportba, nekik ez az élvezet. Én meg minden gombát felveszlek a gothicban. :D
20.
20.
kryszisz
#18: Platinázás = nolife e-pénisz növelés. Mármint nekem is van kb 2, majdnem 3, de akinek ez az elsődleges célja egy játékban annak szimplán a nullához konvergál a szociális élete, és sanszosan ilyen plecsnikkel győzködi magát, hogy elért valamit az életben. Pedig hát ahhoz ennél egy "picit" azért több kell.
19.
19.
crytek
#18: "platinázás" = acsimaxolás
18.
18.
Ooorky
#16: Én a magyar account-tal tolom a játékokat, osztrákkal csak elindítom a letöltést.
Mondjuk pl. Wolfenstein-nél megszívtam, mert a cenzúrázott német verziót kaptam, ha nem kell stream jobb egy amerikai.
Én azt se tudom mi az a platinázás, de nem is érdekel.
17.
17.
godach
#14: Nekem jópár ps4 cím fekszik itt, amit csak azért nem sorsoltam még ki, mert nem játszottam végig. A Now tökéletes lenne, mert egyből dobhatnám be a közösbe és majd kitolnám őket, amikor van kedvem.
16.
16.
godach
Én pl nagyon szeretem az accom. 2 játékot platináztam ps4-en, de nem emiatt. Maga az accountom miatt.
Utánakérdeztem, hogy itt is működik e a dolog, hogy csinálok egy profilt, regelek és primaryra állítva, nyomhatom a sajátommal a játékokat. Sajnos nem, így míg nálunk nem lesz elérhető, addig felejtős a dolog.
A feliratokból kiindulva viszont reménykedem, hogy minél hamarabb eljut ide is.
15.
15.
Őrnagy
Aztafene! A nemzetközi helyzet fokozódik!
14.
14.
crytek
#13: Ezt máig nem tudom feldolgozni.. Mert neked csak accountod fake ,de a szerverek ugyanúgy nem itt vannak magyarba akkor miért nem lehet magyar accountal ugyanezt megcsinálni felfoghatatlan. De persze magyar nyelvű game-ek meg ömlenek holott elvileg nem vagyunk akkora piac ezek szerint.. Érthetetlen

#11

Ez az új ár már játékos csalogató sokkal jobban mint korábban (nem véletlen a csökkentés game pass erősen közrejátszik a 300ft-os áraival) Amit korábban írtam 26 játékot elvileg abból talán 1-2 ha nincs a psnowba szóval nálam akár az 1 éves előfizetés = mind kitolása 18k-ért és nem kell ps5-öt vennem még.....
10.
10.
Ooorky
#8: Attól függ kinek mi a külföld :-)
9.
9.
crytek
#8: Ja, mert minek kitetjeszteni világszintre.
8.
8.
Zuzmo
És még mindig külföldi címre lehet csak regisztrálni?
7.
7.
Ooorky
#6: Jahh, van otthon PS Now.
6.
6.
godach
#2: Te vagy otthon psnow-ban, ugye?
5.
5.
Yanez
#4: Nem ülök a wc-n annyi ideig. :
Egyéb tanács? Valaki?
4.
4.
Ooorky
3.
3.
Yanez
Ez így már sokkal jobban hangzik! Eddig nem érdekelt, de így most már, hogy ennyit változott, továbbra is hidegen hagy. Legalábbis én hol vegyem hasznát?
2.
2.
Ooorky
Remélem ezek mellé megmarad az E3/karácsony stb. alkalmával adott -30% is.
1.
1.
godach
Na ezt meglesem magamnak.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...