Novemberben jön a PC-s Red Dead Redemption 2

  • Írta: szlav
  • 2019. október 4.
  • Bejelentés
Hivatalos: egy hónap múlva, november 5-én PC-re költözik a Red Dead Redemption 2. A hirtelen bejelentés mellett a Rockstar Games elárult néhány részletet a számítógépes változat extra tartalmairól is.

Hosszas találgatás és számtalan vélt, vagy valós szivárgás után végre a Rockstar Games hivatalosan bejelentette: PC-n is megjelenik a Red Dead Redemption 2. A tavalyi év egyik legnagyszerűbb játéka a GTA V mintáját követte, így eddig csak konzolokon érhettük el azt - okkal húzta a száját a master race.

A várakozás azonban most sem jár a maga gyümölcse nélkül, a PC-s verzió ugyanis számos grafikai és technikai javítást hoz majd, ráadásul tartalmilag is kapunk néhány extrát - új Bounty Hunter-missziók, Gang Hideoutok, fegyverek és egyéb újdonságok várnak ránk. A sztori mellett pedig természetesen hozzáférünk majd a Red Dead Online világához is, amelyet a Rockstar fejlesztői szakadatlan erővel építgetnek-szépítgetnek.

Nem véletlen az sem, hogy a Rockstar nemrég mutatta be a saját PC-s platformját, hiszen ez remekül megágyaz a port érkezésének. Itt rendelhetjük majd elő először a játékot (október 9-től), és ha ezt október 22-ig tesszük, akkor két további játékot is választhatunk hozzá ingyen. A GTA III, a Vice City, a San Andreas, a Bully: Scholarship Edition, az L.A. Noire: The Complete Edition és a Max Payne 3: The Complete Edition közül szemezgethetünk. Az itt előrendelők számos további extrához és a leárazáshoz is hozzájuthatnak - ezek részleteit megtaláljátok a Rockstar közleményében.

Nincs okuk aggodalomra azoknak sem, akik nem pártolják a sok-sok launchert, hiszen a játékot beszerezhetjük majd számos egyéb platformon is. Október 23-án már előrendelhetjük azt többek között az Epic Games Store és a Humble Store oldalán is, decembertől pedig a Steam könyvtárában is megtaláljuk majd Arthur Morgan kalandját. További érdekesség, hogy a Red Dead Redemption 2 a (az első támogatott országokban) novemberben induló Google Stadia egyik első napos címe lesz.

Ezek is érdekelhetnek

125.
user101
Azért tegyük tisztába a dolgokat, mert látom itt egyesek nagyon nagy fogalomzavarral küzdenek...

Az egyetlen, értékelhető, minőségi western játék ami valaha bármilyen eszközre megjelent a Plus4-es Gunslinger volt : https://www.youtube.com/watch?v=2XjxO2oWQds ... már bocsánat ! :)
124.
Ultimate
#123: Reméljük változott az új Launcherrel. A social valóban förtelem volt.
123.
Kawada
#122: Egy 4-5 hónapja nem használtam, az biztos. De ettől a Social Club-os rendszertől ami volt, mindig sugárban hánytam. Ha változott, az jó. A legtöbb dolgot szeretem ott megvenni, ahova való. Ubi játékot nem látom értelmét Steamen venni, mert a Uplay indítását nem spórolja meg, ezért kérdeztem csak, hogy mi a helyzet.
122.
Ultimate
#119: Mihez képest..? Ha a RS launcherre gondolsz nagy tapasztalatod nem lehet lévén teljesen új...
121.
Nyarlako
Na én meg kaptam most ajándékba egyet PS4re, így már én is kiprobalom majd.
120.
Zuzmo
#114: Írhatták volna azt is, hogy tiszteletét teszi PC-n is :D
119.
Kawada
Ahhoz képest az MS Store is maga a Kánaán, és az Epic Store maga a nextgen. Egyébként ha Steam-en veszi meg az ember, akkor is kell hozzá? Nem tudom hogy volt a korábbi Rockstar cuccokkal, mindent ezen az undormányon vettem meg ami érdekelt tőlük.
118.
grindcore
#116: Hát, általában ha valaki elköltözik, akkor már nem lakik ott, még ha meg is maradt a lakása bérbeadva vagy üresen...
117.
Neotechtr
Rockstar Launcher kell majd hozzá.
116.
Ultimate
#114: Az hogy valaki elköltözik nem jelenti azt hogy a "többi lakása" nem marad meg ahol szintén élhet.
115.
Cooper911
#111: Van akváriumod? XD
114.
Cooper911
"november 5-én PC-re költözik"
És akkor a többi platformon megszűnik? Tényleg ilyen nehéz azt írni, hogy PC-re is megjelenik?
113.
frankdelgado
#110: Na ja..főleg ha nem mi fizetjük..
112.
frankdelgado
#111: Nem kötelező egyik sem. Mi megisszuk a szeszt, megpipàztatjuk a csajokat ès veled is beszèlgetünk. Te neg elszopogatsz egy limonàdèt, vagy amit akarsz.
111.
crytek
#109: Ilyen sose lesz két okból kifolyólag sem: Nem iszok alkohol (szilveszteri éves koccintás éjfélkor az a fél pohár pezsgő belefér) , + nem érdekelnek a nők (megvagyok én egyedül magamban)

Meló + gépezés + foci ezen kivül nincs a világon más dolog ami érdekelne és csinálnám.
110.
Ooorky
#109: Nehogy má nőkön spórolj egy péniszpartin. Piát meg hozunk óccsóé ukránból.
109.
frankdelgado
#106: Nincs itt gond...szerintem irígyek, h ilyen erős a szemèlyisèged ès önmegtartóztató èletet èlsz...
Apropopo, rendezhetnêl egy ilyen "ismerjük meg cryteket partyt" csak itt a pàr haverodnak, akik így foglalkozunk veled. Kibèreljük valanelyik gamer kocsmàt, kaja, pia, gèpezès. Tàncosnők, leszbi show. Megszerveznèm - biztos akadna itt több segítő - neked csak utalni kène a lóvèt. Persze a szervezőknek ingyen kennènek a csajok, de kihoznànk olcsón. Ha bagy tètelben rendelünk piàt, meg közepes àrfekvèsű hölgyeket, azon kehet fogni valamennyit....
108.
RootKiskacsa
#106: A pénzt meg majd melléd temetik. Egy életed van, használd ki. Nagyon káros a hozzáállásod.
107.
Stranger
Szerintem semmi gond crytek-el, az viszont unalmas hogy állandóan témát csináltok belőle és emiatt állandóan ilyen offokat kell olvasni. Ahogy a meleg kérdést is minden egyes alkalommal meg kell tárgyalni. Ki van halva az oldal és még a kommentek is feleslegesek.
Ettől még a különböző fanboy viták is jobbak, azt legalább elolvasom és néha be is szállok!
105.
Ultimate
#96: Érdekes 10 hasonló hírből jó ha egynél olvasok ilyet. Ellentétben veled aki nagyjából a legtöbb hír alatt tol egy fillérbaszást. A kutya nem szólna hozzád ha nem állandóan ez lenne....
103.
crytek
#101: Igen. De ezt is írtam már kb mindenhol. Dorogi részleg
101.
godach
#100: Háhh Ricterbe vagy? :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...