Novemberben jön a PC-s Red Dead Redemption 2

  • Írta: szlav
  • 2019. október 4.
  • Bejelentés
Link másolása
Hivatalos: egy hónap múlva, november 5-én PC-re költözik a Red Dead Redemption 2. A hirtelen bejelentés mellett a Rockstar Games elárult néhány részletet a számítógépes változat extra tartalmairól is.

Hosszas találgatás és számtalan vélt, vagy valós szivárgás után végre a Rockstar Games hivatalosan bejelentette: PC-n is megjelenik a Red Dead Redemption 2. A tavalyi év egyik legnagyszerűbb játéka a GTA V mintáját követte, így eddig csak konzolokon érhettük el azt - okkal húzta a száját a master race.

A várakozás azonban most sem jár a maga gyümölcse nélkül, a PC-s verzió ugyanis számos grafikai és technikai javítást hoz majd, ráadásul tartalmilag is kapunk néhány extrát - új Bounty Hunter-missziók, Gang Hideoutok, fegyverek és egyéb újdonságok várnak ránk. A sztori mellett pedig természetesen hozzáférünk majd a Red Dead Online világához is, amelyet a Rockstar fejlesztői szakadatlan erővel építgetnek-szépítgetnek.

Nem véletlen az sem, hogy a Rockstar nemrég mutatta be a saját PC-s platformját, hiszen ez remekül megágyaz a port érkezésének. Itt rendelhetjük majd elő először a játékot (október 9-től), és ha ezt október 22-ig tesszük, akkor két további játékot is választhatunk hozzá ingyen. A GTA III, a Vice City, a San Andreas, a Bully: Scholarship Edition, az L.A. Noire: The Complete Edition és a Max Payne 3: The Complete Edition közül szemezgethetünk. Az itt előrendelők számos további extrához és a leárazáshoz is hozzájuthatnak - ezek részleteit megtaláljátok a Rockstar közleményében.

Nincs okuk aggodalomra azoknak sem, akik nem pártolják a sok-sok launchert, hiszen a játékot beszerezhetjük majd számos egyéb platformon is. Október 23-án már előrendelhetjük azt többek között az Epic Games Store és a Humble Store oldalán is, decembertől pedig a Steam könyvtárában is megtaláljuk majd Arthur Morgan kalandját. További érdekesség, hogy a Red Dead Redemption 2 a (az első támogatott országokban) novemberben induló Google Stadia egyik első napos címe lesz.

126.
126.
br1Koo
125.
125.
user101
Azért tegyük tisztába a dolgokat, mert látom itt egyesek nagyon nagy fogalomzavarral küzdenek...

Az egyetlen, értékelhető, minőségi western játék ami valaha bármilyen eszközre megjelent a Plus4-es Gunslinger volt : https://www.youtube.com/watch?v=2XjxO2oWQds ... már bocsánat ! :)
120.
120.
Zuzmo
#114: Írhatták volna azt is, hogy tiszteletét teszi PC-n is :D
117.
117.
Rockstar Launcher kell majd hozzá.
115.
115.
Cooper911
#111: Van akváriumod? XD
114.
114.
Cooper911
"november 5-én PC-re költözik"
És akkor a többi platformon megszűnik? Tényleg ilyen nehéz azt írni, hogy PC-re is megjelenik?
113.
113.
frankdelgado
#110: Na ja..főleg ha nem mi fizetjük..
112.
112.
frankdelgado
#111: Nem kötelező egyik sem. Mi megisszuk a szeszt, megpipàztatjuk a csajokat ès veled is beszèlgetünk. Te neg elszopogatsz egy limonàdèt, vagy amit akarsz.
111.
111.
crytek
#109: Ilyen sose lesz két okból kifolyólag sem: Nem iszok alkohol (szilveszteri éves koccintás éjfélkor az a fél pohár pezsgő belefér) , + nem érdekelnek a nők (megvagyok én egyedül magamban)

Meló + gépezés + foci ezen kivül nincs a világon más dolog ami érdekelne és csinálnám.
110.
110.
Ooorky
#109: Nehogy má nőkön spórolj egy péniszpartin. Piát meg hozunk óccsóé ukránból.
109.
109.
frankdelgado
#106: Nincs itt gond...szerintem irígyek, h ilyen erős a szemèlyisèged ès önmegtartóztató èletet èlsz...
Apropopo, rendezhetnêl egy ilyen "ismerjük meg cryteket partyt" csak itt a pàr haverodnak, akik így foglalkozunk veled. Kibèreljük valanelyik gamer kocsmàt, kaja, pia, gèpezès. Tàncosnők, leszbi show. Megszerveznèm - biztos akadna itt több segítő - neked csak utalni kène a lóvèt. Persze a szervezőknek ingyen kennènek a csajok, de kihoznànk olcsón. Ha bagy tètelben rendelünk piàt, meg közepes àrfekvèsű hölgyeket, azon kehet fogni valamennyit....
108.
108.
RootKiskacsa
#106: A pénzt meg majd melléd temetik. Egy életed van, használd ki. Nagyon káros a hozzáállásod.
107.
107.
Stranger
Szerintem semmi gond crytek-el, az viszont unalmas hogy állandóan témát csináltok belőle és emiatt állandóan ilyen offokat kell olvasni. Ahogy a meleg kérdést is minden egyes alkalommal meg kell tárgyalni. Ki van halva az oldal és még a kommentek is feleslegesek.
Ettől még a különböző fanboy viták is jobbak, azt legalább elolvasom és néha be is szállok!
106.
106.
crytek
#104: Semmire,mivel nem érdekel más. Bank forgatja magának

Amióta létezik zsebpénz meg munka egyéb pénzforrás cirka 35 millát összeszedtem..egyszer majd csak jó lesz valamire meg valakinek
104.
104.
#103: Áruld már el akkor, hogy mi az az életben, amire szívesen költesz? Mert azt jól tudjuk, hogy a hobbidra nem, azzal fillérbaszol.

Akkor mégis mire?
103.
103.
crytek
#101: Igen. De ezt is írtam már kb mindenhol. Dorogi részleg
101.
101.
godach
#100: Háhh Ricterbe vagy? :D
100.
100.
crytek
#97: Nincs szükségem túlórára az olyanoknak való akinek nincs pénzze illetve kevés van.. Van elég pénzem. De te mondtad ,hogy unalmas már. Ezek szerint még mindig nem tudod. Nem azért nem veszem játékot a létező legdrágábban mert nincs rá pénzem...(Kár hogy itt nincs nick lábléc oda kiírnám ami fontos info ne kelljen ismételni magam)
99.
99.
godach
#98: De erről beszélek én is. Csak egy kicsit lenne toleránsabb, sokkal több ember lenne vele szemben is az. Viszont, mivel nincs gyeplő arra szaladgál amerre akar. Ez már rég nem arról szól amiről ír hanem arról ahogyan. Tudatosan. De ez csak saját vélemény.
98.
98.
Ooorky
#96: Szerintem az a baj, hogy néha elég bicskanyitogatóan nyilvánulsz meg, aki PS/Xbox-ot szidja az meg szimplán paraszt :-) . Én már megszoktam és mert néha hasznos infókat is hozol, inkább ignorálom a legújabb agymenést.
97.
97.
godach
#96: Tőlem ilyet biztos nem olvastál még soha sem. Én veszek egy konzolt akár egy játékért is, nem sajnálom rá a pénzt.
Ha téged nézlek és a hozzászólásaid na meg a terjedelmét, és még azt is hozzáadom amennyit "vadászol" akkor szerintem ennyi túlórából minden hónapban vehetnél egy 0Day játékot és nem kellene filléreskedned, de ez már a te dolgod. :D
96.
96.
crytek
#95: Részemről ti is is azok vagytok nincs ezzel különösebb baj. Engem is rohadtul tud irritálni ,hogy minden olyan gamenél ami jön pc-re de korábban csak konzolra volt oda van hányva de jó hogy nem vettem ezért xboxot vagy ps4-et.. Ez engem nem érdekel .. De érdekes mód nem esek neki ezen embereknek ,hogy de egy büdös paraszt vagy hogy fillérbaszó vagy amiért nem vettél xboxot vagy ps4-et. Ez olyan mint a fing jobb ha benntartod.
Ti nem bírjátok ki a kis érzékeny lelketek miatt. Én meg bírom állni ne szólogassak be minden olyan kommentre ami engem irritál és hidegen hagy..de érdekes
95.
95.
godach
#93: Nekem nem azzal van bajom, hogy bajod van. Nekem azzal van bajom, hogy rengeteg ember jelezte már azt, hogy mennyire zavarod őket mégis mint valami kiskirály, meg sem próbálsz alkalmazkodni a közösséghez. Szóval, hogy megértsd, leírom egyszerűbben.
Kifejtik hogy bunkó vagy, megkérnek hogy ne legyél de te továbbra is bunkó vagy. Kész, vége.
94.
94.
crytek
#93: mert NEM olyan mint a mienk.. Fényképed kikerülhetne... Szerkesztés RULEZ welcome 2021
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...