A Rockstar megpróbálkozott a Bully 2 fejlesztésével

  • Írta: fojesz
  • 2019. október 7.
  • Pletyka
Link másolása
Sok-sok pletyka és találgatás után egy megbízhatónak tűnő forrás megerősítette, hogy a Rockstar annak idején tényleg belekezdett a Bully 2 fejlesztésébe, a projektből azonban nem lett semmi.

A Rockstar-rajongók egy része megkönnyebbülten sóhajtott fel pénteken, amikor a csapat bejelentette, hogy hamarosan PC-n is tiszteletét teszi a Red Dead Redemption II. Egy másik részüknek azonban nincs oka örömre, hiába ugyanis a számtalan pletyka és találgatás, a Bully várva-várt folytatása csak nem akar elkészülni.

Pedig a VGC értesülései szerint a Rockstar megpróbálkozott annak idején a Bully 2-vel, még egy játszható verzió is létezett belőle. A lap forrása szerint a Rockstar New England 2008 óta kacérkodott a második rész gondolatával, 2010 és 2013 között pedig egy-másfél évet töltött azzal, hogy elkészítse a játék RAGE engine hajtotta prototípusát.

A VGC szerint ez idő alatt elkészült a játék sztorija vázlatosan, megírtak hozzá néhány konkrét jelenetet, a játszható demó pedig már bemutatta egy nagyon kis szeletét a nyitott világú játéknak. Végül azonban a lendület "kifújt", a csapat tagjait - köztük az eredeti játékon is dolgozó Drew Medinát és Steven Oldsot -  pedig más projektekre állították rá.

A történet főszereplője egyébként ismét Jimmy lett volna, és több visszatérő karaktert is beleírtak a sztoriba. Az események Jimmy nevelőapjának a házában, a nyári szünet folyamán vették volna kezdetüket, érdekesség azonban, hogy azt már nem sikerült eldöntenie a csapatnak, hogy hova fussanak ki: az iskolába való visszatérés, esetleg a főiskolás idők feldolgozása lett volna az egyik lehetséges forgatókönyv.

1.
1.
Slik
neeeeee mar pedig annyira imadtam :( az egyik leghangulatosabb jatek volt amivel valaha jatszottam
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...