Apex Legends - csokit, vagy csalunk!

  • Írta: Shifty
  • 2019. október 8.
  • Letöltés
Link másolása
Éppen csak elrajtolt az Apex Legends harmadik szezonja, a Meltdown, jövő héten máris érkezik egy időleges esemény, a Fight or Fright, aminek keretein belül a halloween kapja majd a főszerepet.

A korábbi szivárgásoknak köszönhetően már tudható volt, hogy hamarosan időszakos eseménnyel erősít az Apex Legends, de a Respawn Entertainment a Twitteren hivatalosan is megerősítette, hogy október 15-én rajtol el a Fight or Fright, ami egészen november 5-ig tart majd.

Az újdonság keretein belül visszalátogathatunk a Kings Canyonba, de most éjszakai körülmények között eshetünk egymásnak, ráadásul nem leszünk egyedül a pályán. Ugyanis kapunk egy módosított PvE-módot, a Shadowfallt, amiben 35-en versenghetünk a végső győzelemért, de miközben mi egymással vagyunk elfoglalva, a zombik is megkeserítik az életünket. Illetve nem csak ők, hanem a megölt ellenfelek is, akik amolyan szellemként kísértenek majd minket, igaz, fegyverek és képességek nélkül. Cserébe viszont nagyon gyorsan tudnak majd mozogni és az ütésük halálos erejűnek ígérkezik. A kör végén aztán az utolsó 10 játékosnak már összedolgozva kell a túlélésért küzdeni.

A halloweeni tematikájú esemény természetesen vadonatúj fegyver- és karakterkülsőket is kínálni fog.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...