100 milliós rekordot döntött a Call of Duty: Mobile

  • Írta: szlav
  • 2019. október 9.
  • Biznisz
Link másolása
Minden idők legnagyobb elsőhetes rajtját produkálta a mobiljátékok piacán a Call of Duty: Mobile. A népszerű shooter hordozható változatát mindössze egy hét alatt több mint 100 millió alkalommal töltötték le.

Alig néhány napja számoltunk be a Call of Duty: Mobile korai sikereiről, ez a lendület pedig megállíthatatlannak bizonyult: a játék két vállra fektette a Fortnite és PUBG rekordtartó hordozható változatait, hiszen a hosszú múltra visszatekintő shooterszéria mobilverziója több mint 100 millió letöltéssel büszkélkedhet már az első hét után.

A Sensor Tower elemzői szerint ezzel a Call of Duty: Mobile minden eddigi rekordot megdöntött, ami a mobiljátékok nyitóhetét illeti - annak ellenére is, hogy igazi bravúr kell ahhoz, hogy pályára jussanak a felhasználók, hiszen nagyon komoly strapa alá kerültek a játék szerverei. Ismét leszögezhetjük azt, ami eddig is evidens volt: a mobiljátékok globális piaca jóval nagyobb, mint amire gondolnánk. Ezt támasztja alá a Mario Kart Tour hasonlóan lendületes startja is, ami éppen csak 10 millióval maradt le a Call of Duty mögött.

2.
2.
Ooorky
Nem hittem, hogy ezt fogom mondani egy CoD-ra, de qva jó lett. Mai kötelező oktatás alatt játszottam pár órát, külön öröm, hogy BR-ben rögtön elsőre sikerült egy győzelmet bezsebelni :-)
1.
1.
ollie92
Jó kis gém lett, jelenleg legjobb FPS a piacon. Ahhoz képest, hogy free2play, eléggé van benne ingyenes tartalom is. Lehet benne fejlôdni, de aki kihívást keres, az Ranked módban játszon, mivel a sima multi hemzseg a gagyi botokkal, zéró kihívás.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...