Befutottak az első képek a PC-s Red Dead II-ről

  • Írta: fojesz
  • 2019. október 9.
  • Képek
Mától lehet előrendelni a PC-s Red Dead Redemption II-t a Rockstar Games Launcheren keresztül, így nem meglepő, hogy a csapból is a játék folyik. A gépigény után befutottak az első screenshotok is az új kiadásról.

A Red Dead Redemption II PC-s változata természetesen fejlettebb lesz technikai szempontból a konzolos kiadásoknál, a Rockstar pedig az első screenshotok társaságában azt is elárulta, hogy milyen változtatásokra számíthatunk majd november 5-én, amikor befut a játék számítógépekre. A szintén ma közzétett rendszerkövetelményekről itt emlékeztünk meg.

Ennek megfelelően a port nagyobb látótávolságot ígér, jobb minőségűek lesznek a fény-, árnyék- és tükröződéseffektek, szebben rajzolódnak a lábnyomaink a hóban, tesszelált fa-, valamint feljavított fű- bundatextúrákat kapunk majd - a változtatásokról pedig ti is meggyőződhettek valamennyire az új képek segítségével. A fejlesztők természetesen a felbontást és a framerate-et sem korlátozzák, valamint a HDR, az ultrawide-megjelenítés és a többmonitoros konfiguráció is támogatott lesz, így tényleg csak a gépünkön múlik, hogy mit hozunk ki a játékból.

A PC-sek természetesen tartalom tekintetében is számíthatnak újdonságokra. Az új, To the Ends of the Earth címen futó sztoriküldetésben különböző gyógynövényeket kell majd összegyűjtenünk, kapunk három új fejvadász-missziót, rajtaüthetünk két új banda-rejtekhelyen, továbbá két új kincsestérkép, öt új összegyűjthető csecsebecse és újabb lovak várnak ránk. 

20.
Ruga
#17: Telepítési időről volt szó.. :D
18.
atedolgod
#13: A konzol változatban nem volt ilyen lehetőség, legalábbis pár hónappal ezelőtt biztos nem... A gond ezzel az, hogy a 100 órás játékidő is azért annyi, mert az összes feladat állandóan a térkép másik végén vár, és oda kell jutni, ami 30 - 40 perc lovaglás. Ez egy idő után nagyon fárasztó.
17.
PiszkosFred
#16: Wow, ki hitte volna, hogy a net gyorsasaga es a letoltesi ido kozott van osszefugges! Koszonjuk, Captain Obvious, ma is tanultunk valamit!
16.
crytek
#14: Ha gyors a neten 1-1.5 óra alatt lent van a game..
15.
Kelan
#8: Régi motoros (PC-s) vagyok, erre a kis időre már nem szokok át :)
14.
Rókalesőcipő
100giga lesz ugye? Jesszus meddig fog ez települni!
13.
Macifasz
#9: Pofon egyszerű. PC-n nem kell majd nyomogatni semmit, elég ha nyomva tartod, vagy lesz olyan beállítás, hogy egyszer megnyomod teszem azt a shfitet (ami az esetek többségében a sprint) és voilá, fut mindaddig, amíg meg nem nyomod még1szer. ;-)
11.
hedzsooo
#9: PC-n modok lesznek a konzolos/gyerekbetegségeit (is) kijavítani, ennyi. ;) Előrendelve! ;D
9.
atedolgod
Ami igazán érdekes lesz egyébként, hogy mi lesz az "nyomogasd az x -et fél órán keresztül" helyett pc -n. Nem hiszem hogy ezt ráraknák a space -re, vagy a shift -re. Előbbinél csattogást hallgatsz majd végig, utóbbinál meg leszakad a kisujjad. Persze nyilván beállítható lesz... de melyik gombra lenne érdemes rakni? :)
8.
atedolgod
#2: Ha csak ezért szeretnél gépet újítani, akkor semmiképp sem. Ha van egy konzolod, vedd meg arra. A grafikát leszámítva pedig az igényeket alaposan vedd vissza magadban, mondjuk úgy a 0 közelébe, és akkor nem lesz gond. :)
7.
PiszkosFred
#3: Miért ekézné? Oké, hogy a jelenlegiek közül ez a legegyszerűbb, már-már (leg)fapadosabb (ha van ilyen kifejezés egyáltalán), de ez nem disztribúciós platform, nem egy bolt, csak egy sima drm a RS játékoknak és ennyi.
5.
user101
#3: És ez neked miért fáj ennyire ? :)
4.
Nyarlako
#3: Talán mert a saját jatekaik mennek rá.
3.
Neotechtr
Meglepő, hogy a R* Launchert senki sem ekézi. Egyébként a későbbi Steam és Epic megjelenésekben is ugyan úgy szükség lesz a R* cuccára, mint a Steam+Uplay Ubi játékoknál.
2.
Kelan
Huhh ez nagyon jól néz ki. Lehet hogy itt az idő gépet újítani?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...