Félkarú rablóként tér vissza a Silent Hill

  • Írta: fojesz
  • 2019. október 14.
  • Érdekesség
Link másolása
A Konami nem erőlteti mostanság a nagygépes játékfejlesztést, így olyan címek hevernek parlagon nála, mint a Silent Hill. A kiadó persze nem feledkezett meg a címről, csak épp most jutott eszébe, hogy félkarú rablót is lehetne csinálni belőle.

A Konami kaszinókba szánt játékgépekkel foglalkozó divíziója, a Konami Gaming a Las Vegas-i Global Gaming Expón jelentette be a Silent Hill: Escape-et, amely egy félkarú rabló lesz a népszerű (és méltatlanul hanyagolt) sorozat alapján. Az Escape a Konami új típusú kabinetjeinek az előfutára, amely egy "J" alakú, 49 hüvelykes képernyővel várja a szerencsejátékosokat.

Bosszantó ez, hiszen a Konami az utóbbi években nem igazán erőltette a nagygépes játékfejlesztést (a Pro Evolution Socceren kívül lényegében minden más projektet leépített), így a Silent Hill is parlagon hever, 2012 óta nem kapott új epizódot a széria. A rajongók jobb híján az időközben lelőtt Silent Hillshez kiadott játszható teasert pörgetik rongyosra, a P.T. pedig a mai napig tartogat érdekes felfedezéseket a közösség számára.

A Silent Hillnek egyébként nem ez az első kitérője a szerencsejátékok világában, 2015-ben egy Silent Hill-pachislottal jelentkezett a Konami.

15.
15.
mustang74
Azért egy Silent Hill flippernek örülnék. Olyan Williams stílusban.
14.
14.
crytek
#13: Bármelyikből jöhetne. UE4-el nagyon baba lenne. Kár hogy rajongói cucc nem készül ezekből :(

Anno elkezdte valaki a cryengie-el megcsinálni a 2-öt de abból sose lesz semmi

https://www.youtube.com/watch?v=m9T08XqUHsQ
13.
13.
Bauff
SH2 remake jöhetne :)
Egyik legjobb játék volt amivel játszottam anno gyerekként.
7.
7.
crytek
Sajnos a Konami nem akar pénzt keresni. Simán meglépném ,hogy amolyan capcom modra felújítanám az összes eddigi megjelent Silent Hill részt és kiadnám Silent Hill Ultimate Remasteredként xbox one , ps4 , pc-re... ömlene a pénz garantált lenne a sokmilliós eladás pláne úgy hogy felújított + az első rész nem is jött pc-re! De ezek már nem akarnak fejleszteni kb semmit :(
6.
6.
Ooorky
Konami egy társas és szerencsejátékokat gyártó cég amelyik mellékesen csinálgatott videojátékokat, pl. évekig lenyelték Kojima túlköltekezeséit is, de végül úgy döntöttek nem éri meg ebbe több pénzt ölni.
Ennyi.
4.
4.
KRAT0S
Tapsuljuk meg a Konamit! Csak így tovább gyerekek!!
Seggfejek!..pedig mekkorát kaszálhatnának az ilyen címekkel.
2.
2.
B-Shaggy
Azt hittétek, hogy a lootboxok voltak az apokalipszis? Ezt nézzétek!!!!4444!!4
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...