Félkarú rablóként tér vissza a Silent Hill

  • Írta: fojesz
  • 2019. október 14.
  • Érdekesség
A Konami nem erőlteti mostanság a nagygépes játékfejlesztést, így olyan címek hevernek parlagon nála, mint a Silent Hill. A kiadó persze nem feledkezett meg a címről, csak épp most jutott eszébe, hogy félkarú rablót is lehetne csinálni belőle.

A Konami kaszinókba szánt játékgépekkel foglalkozó divíziója, a Konami Gaming a Las Vegas-i Global Gaming Expón jelentette be a Silent Hill: Escape-et, amely egy félkarú rabló lesz a népszerű (és méltatlanul hanyagolt) sorozat alapján. Az Escape a Konami új típusú kabinetjeinek az előfutára, amely egy "J" alakú, 49 hüvelykes képernyővel várja a szerencsejátékosokat.

Bosszantó ez, hiszen a Konami az utóbbi években nem igazán erőltette a nagygépes játékfejlesztést (a Pro Evolution Socceren kívül lényegében minden más projektet leépített), így a Silent Hill is parlagon hever, 2012 óta nem kapott új epizódot a széria. A rajongók jobb híján az időközben lelőtt Silent Hillshez kiadott játszható teasert pörgetik rongyosra, a P.T. pedig a mai napig tartogat érdekes felfedezéseket a közösség számára.

A Silent Hillnek egyébként nem ez az első kitérője a szerencsejátékok világában, 2015-ben egy Silent Hill-pachislottal jelentkezett a Konami.

16.
Nyarlako
#15: Nekem silent hilles szopóálarc kellene.
15.
mustang74
Azért egy Silent Hill flippernek örülnék. Olyan Williams stílusban.
14.
crytek
#13: Bármelyikből jöhetne. UE4-el nagyon baba lenne. Kár hogy rajongói cucc nem készül ezekből :(

Anno elkezdte valaki a cryengie-el megcsinálni a 2-öt de abból sose lesz semmi

https://www.youtube.com/watch?v=m9T08XqUHsQ
13.
Bauff
SH2 remake jöhetne :)
Egyik legjobb játék volt amivel játszottam anno gyerekként.
12.
Ultimate
#9: Kaszinóval meg mobiljátékokkal... Komolyan? :)
Senki sem mondta hogy nem szégyen amit a Konami csinál. Csak ebben a vásárlók is ludasok...
11.
SLi
#9: Szégyen lenne autógyártásról bicikligyártásra átállni?
Mi van?
10.
Yanez
#9: Nem urban legend. Én pl 1-2 óra alatt többet tudok elverni egy ilyen gépen, mint egész évben videojátékokra. S akkor én nem is vagyok még nagy szerencsejátékos. Viszont láttam mennyi lóvét raknak ezekbe a gépekbe. Szerintem 1 hét alatt, de max 1 hónap alatt többet keresnek vele, mint amennyit egy folytatással/remakekel keresnének 1 év alatt.
9.
Aang
#8: Ezt azért jó lenne bizonyítani, hogy valóban többet keresnek-e. Vagy ez is csak egy urban legend.
Egyébként meg ha a Toyota át állna biciklik gyártására, akkor lehet hogy ők is többet lóvét akasztanának le . Hiszen olcsóbban megusznák, a gyártást és a fejlesztést. De attól még bátran elmondhatnánk, hogy egy szégyen amit leműveltek.
8.
Ultimate
#7: "Sajnos a Konami nem akar pénzt keresni. "

Ezt a baromságot fejezzük már be állítom a kaszinós gépekkel többet kaszál mint bármelyik más fejlesztő, és a ráköltött pénz a töredéke egy játék fejlesztésének vagy remasterelésének.A büdös életbe nem fog úgy "ömleni" a pénz mint a mobilos szarokból és kaszinós játéktermes gépekből. Nem hiába nem szarakodnak az AAA játékiparban egy bejáratott játékon kívül.
Szuper lenne egy Silent Hill pakk.... De ezektől várhatjuk..Az egyetlen remény ha valaha eladják a jogokat...
7.
crytek
Sajnos a Konami nem akar pénzt keresni. Simán meglépném ,hogy amolyan capcom modra felújítanám az összes eddigi megjelent Silent Hill részt és kiadnám Silent Hill Ultimate Remasteredként xbox one , ps4 , pc-re... ömlene a pénz garantált lenne a sokmilliós eladás pláne úgy hogy felújított + az első rész nem is jött pc-re! De ezek már nem akarnak fejleszteni kb semmit :(
6.
Ooorky
Konami egy társas és szerencsejátékokat gyártó cég amelyik mellékesen csinálgatott videojátékokat, pl. évekig lenyelték Kojima túlköltekezeséit is, de végül úgy döntöttek nem éri meg ebbe több pénzt ölni.
Ennyi.
5.
Ultimate
#4: Annyit nem mint egy kaszinóban... Pláne a ráfordított költség fényében. Nem csak a Konami tehet róla hanem a sok barom is akik a pénzüket ilyen szarokba teszik...
És akkor el is jutunk oda miért van fizetős multi, pofátlan dlc politika, undorító mikrotranzakciós húzások, félkész játékok, tucat copypaste sorozatok... Mert van rá kereslet és hatalmas bevételeket produkálnak velük...
4.
KRAT0S
Tapsuljuk meg a Konamit! Csak így tovább gyerekek!!
Seggfejek!..pedig mekkorát kaszálhatnának az ilyen címekkel.
3.
atedolgod
A Silent Hill mai napig van olyan erős, hogy lehetne készíteni hozzá egy sikeres folytatást. Nem is értem miért hagyják parlagon heverni.
2.
B-Shaggy
Azt hittétek, hogy a lootboxok voltak az apokalipszis? Ezt nézzétek!!!!4444!!4
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...