The Batman - megvan, ki lesz Macskanő

  • Írta: Shifty
  • 2019. október 15.
  • Cooltúra
Link másolása
Körvonalazódik a Matt Reeves-féle The Batman szereplőgárdája, így Batman és Gordon felügyelő után már az is megvan, ki bújik majd Macskanő dögös latex jelmezébe.

Szeptember végén derült ki, hogy a Matt Reeves rendezte The Batmanben valószínűleg a Westworldből ismerős Jeffrey Wright alakítja majd Gordon felügyelőt, míg a film egyik főgonosza jó eséllyel Pingvin lesz, akit ezúttal Jonah Hill alakíthat.

Ma az is kiderült, hogy a legalább féltucat gonosztevővel készülő filmben ki bújik majd Macskanő dögös szerkójába. A The Wrap ugyanis megerősítette, hogy az alkotók végül Zoe Kravitznek szavaztak bizalmat, aki a Variety szerint olyan potenciális jelölteket ütött ki, mint a Jokerből, a Deadpool 2-ből vagy az Atlantából ismerős Zazie Beetz, az Oscar-díjas Alicia Vikander vagy a Baby Driverben feltűnt Eiza Gonzalez.

Kravitz egyébként nem először bújik a Macskanő szerepébe, hiszen a LEGO Batman - A filmben is az ő hangján szólalt meg a karakter.

A filmet 2021. június 25-én mutatják be.

18.
18.
Nothing
#1: Annál a slampos ripacsnál egy zsák újkrumpli is jobb Macskanő lenne, szóval ez nem referencia... :D
17.
17.
B-Shaggy
#16: Az hogy nem minden karakter fehér még nem "fehérek elleni rasszizmus".
Batman már közel van a 100hoz, teljesen más világba alkották meg őt is meg a legtöbb nagyobb ellenfeleit. Az első Gyűrűk Ura trailert várom már amikor rájönnek az emberek hogy a full fehérekből álló világot mai értékrendekkel fogják megfilmesíteni.
15.
15.
zoli12i
Hír elolvasása előtt le mertem fogadni, hogy valami feka kapja a szerepet. És tessék :D
De pont ez a csaj ???
13.
13.
adamsfamily
#12: Azért az elég komoly ferdítés,hogy a 60-as években fekete játszotta.Az utolsó macskanő a 60-as években valóban fekete volt,de Eartha Kitt előtt Lee Meriweather és Julie Newmar játszotta(az utóbbi játszotta a leghosszabb ideig).
12.
12.
B-Shaggy
#11: 60-as évekbe is fekete játszott, 10 éve meg Halle Berry aki nem fehér. Egy marékkal tettem volna rá hogy hirtelen valakit zavarni fog.
11.
11.
KőbányaKispest
Ki gondolta volna hogy néger divatolás lesz itt is. Fogadni nem lehetett rá jó pénzbe hogy ugyan négert kapja-e a szerepet, avagy sem?! Lehet tettem volna rá egy marékkal.
9.
9.
delphijos
#5: Lehet be is van. Nem lepne meg.
7.
7.
ssemtexx
Hát nemtudom... Macskanőként egy nagyobb mellekkel bíró szereplőt tudok elképzelni.
5.
5.
Macifasz
Na, ez nekem nagyon nem gyere be casting. :-/ Rühellem azt a bamba, kifejezéstelen arcát olyan, mintha állandóan be lenne állva. Plusz mellé még szerintem tehetségtelen is. :-/ Az első hír az új Batman film kapcsán, aminek nagyon nem örülök. :-(
4.
4.
B-Shaggy
#2: Jonah Hill pingvin engem is nagyon érdekel. De Affleck szerintem pont rohadt jó öreg Batman volt, kár hogy 1 rendes filmet se kapott.
2.
2.
manderel
Zazie Beetznek jobban örültem volna. Bár mondjuk ez a karakter annyira nem érdekel.
A Jonah Hill féle Pingvinre viszont nagyon kíváncsi vagyok. Ha tényleg ő lesz, az szerintem nagyon jól eltalált casting.

Pattinson Batmanjétől sem zárkózom el, láttam már koncepciós képeket róla, szerintem sokkal jobban illik rá a szerep mint Affleckre. Reméljük bebizonyítja hogy tényleg így van.
1.
1.
user101
Hát, hallibellinél csak jobb lehet... :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...