Fallout 76 - csak jövőre jönnek az NPC-k

  • Írta: fojesz
  • 2019. október 18.
  • Csúszás
Link másolása
Habár őszre ígérte őket, a Bethesda bejelentette, hogy csak a jövő év elején futnak be a Fallout 76 világába az emberi NPC-k. Azért így is számíthatunk még újdonságokra, jövő héten érkeznek például a privát szerverek.

A Fallout 76-ot számos kritika érte a megjelenésekor, az egyik legfájóbb hiányossága a játéknak pedig az volt, hogy kimaradtak belőle az emberi NPC-k. A rajongók visszajelzései alapján a Bethesda végül úgy döntött, pótolja a dolgot, így az E3-on bejelentett Wastelanders kiegészítő többek között érdekes nemjátékos karaktereket is magával hoz majd.

A probléma csak az, hogy bár a DLC-t őszre ígérték a fejlesztők, a minap egy blogposztban jelezték, hogy elhalasztották a megjelenést, és 2020 első negyedéve előtt ne is számítsunk rá. A csúszás oka természetesen az, hogy "több időre van szükség, hogy a frissítés a lehető legjobb és legpolírozottabb legyen".

Habár a blogposzt alapján úgy tűnik, a Bethesda az év hátralévő részére már nem tervez nagyobb változtatásokat a játékon, azért így sem maradunk újdonságok nélkül. Jövő héten végre elrajtolnak a régóta várt privát szerverek, ahol némi pénzért cserébe biztosíthatjuk, hogy csak a mi baráti társaságunk játszótere legyen a Fallout 76 világa. A későbbiekben a Bethesda a privát szerverek modolhatóságát is biztosítani fogja.

5.
5.
PiszkosFred
#3: Igen, az elmúlt egy év botrányaihoz képest meglepően sokan.
3.
3.
Heldengeist
#1: Mert játssza még amúgy valaki?
1.
1.
manderel
Mire az NPC-k bekerülnek, játékos karakterek már nem is igen lesznek. Nem baj, jól ellesznek ezek egymás között is.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...