PC-s trailert kapott a Call of Duty: Modern Warfare

  • Írta: fojesz
  • 2019. október 19.
  • Videó
Külön előzetest szentelt az Activision és az Infinity Ward a Call of Duty: Modern Warfare PC-s változatának, amit még az ultrawide monitorok tulajdonosai is natív felbontás mellett nézhetnek végig.

A PC-s verzió több extrát is tartalmaz a konzolos változatokhoz képest, 4K-s felbontásban, korlátlan framerate mellett játszhatjuk, és a grafikai opciókkal is úgy szöszölünk majd, ahogy az nekünk (és persze a gépünknek) tetszik. A játék emellett támogatja az ultrawide monitorokat és a többmonitoros megjelenítést is.

A Call of Duty: Modern Warfare október 25-én jelenik meg PC-re, PS4-re és Xbox One-ra. A battle.netes rajt magyar idő szerint hajnali 3 órakor várható, az előtöltés október 22-én, 19 órakor indul. (A konzolos változatok már előtölthetőek.)

10.
SLi
#8: Elgondolkodtató hogy miért kapta fel a világ a Hong Kong mozgalmat mikor a palesztinok évtizedek óta igazi szabadságharcot vívnak. Eltiltanak egy hearthstone játékost egy interjúban tett megjegyzése miatt és gyakorlatilag a világsajtó ezzel van tele, az ensz felügyelete mellett zajló népírtásról néma csend van,

pedig hány és hány ember és márka stb lett már meghurcolva mert embernek merte nézni a palesztinokat?
mikor egy amerikai képviselőnő meg felteszi a kérdést hogy normális e hogy izrael állam pénzzel támogat bizonyos külföldi képviselőket akkor összezár ellene mindkét párt, és éppen meg nem öletik olyan szintű támadásokat kell kiállnia.
9.
Nyarlako
#8: Látom sok volt a kurucinfó.
8.
Ultimate
#4: "a németek a második világháború alatt tönkretették a fél világot"

Vagy inkább a szövetségesek akik számtalanszor nem fogadták el a békeajánlatokat? Lásd mi az ami például a legutóbbi agyonsztárolt Dunkirk-ből kimaradt (mert bizony ennek köszönhetik a szövik a megmenekülést,nem holmi csodának).

Izrael terrorállamként halomra öli az ott lakó saját földjüket védő terroristának hazudott palesztinokat,kíváncsi lennék micsoda felháborodás lenne egy COD ellen ha abban palesztin hazafiakkal kellene a ránktörő terrorállamot írtani.:)
7.
Nyarlako
#4: "a németek a második világháború alatt tönkretették a fél világot"

Az érdem minden akkori nagyhatalomé, nem csak a németeké.
6.
shatterhand
#4: 1. Jobb volt gazdaságilag felhuzni nemetorszagot mint lezulleszteni. Felelősöket megbuntettek.
2. Ideje lenne elovenni egy kisebbsegi terkepet. Az elszakított teruletek nagy részén a magyarok voltak kisebbségben. Es különben is. "Honfoglalás". Ha van migrans nép az mi vagyunk. Ehhez képest mi ugatunk folyton a masik nepcsoportokra.
3. Nem kell széllel szembe pis.lni. A diplomaciai beszéd csodákra képes. De ehhez is hülyék vagyunk. Utana meg csodalkozunk,hogy mindenki minket bánt.
4. Nyugodtan csinálhat barki barmilyen játékot. Logikus,hogy nyugati országban nem fognak olyat kiadni,hogy arabkent ölöd a nyugati katonákat. Nem azért mert tiltanak, hanem mert nincs hozzá kiadó aki bevállalná a buktat. Dubsi,szaud arabiai azt ad ki odahaza amit akar. Van ott fejlesztő, kiadó, elég vásárló réteg,? Passz. Kit érdekel itt.
5.
Slan
#4: Ne aggódj, csinálnak is :) Csak pl a kínaiak és a dél-koreaikak a japánokat szokták a filmjeikben és a játékaikban irtani, mert őket nem szeretik :D
Egyébként meg ez üzleti alapon megy, olyan játékot csinálnak, ami eladható, s láthatólag jól csinálják.
4.
Ramirezx
#1: Ha az oroszok, vagy a kínaiak, vagy valamelyik arab nemzet, vagy irán csinálna játékot, amiben az amerikaiakat vagy európait kéne írtani...képzeld, ott micsoda világ méretű felháborodás lenne.
Sajnos ez így van felépítve, fenntartva.
Kicsit más, de szintén elgondolkodtató: a németek a második világháború alatt tönkretették a fél világot, mégis támogatták őket és hagyták újraépíteni, felvirágoztatni országukat. Magyarországot meg darabjaira szedték az első világháburús szerepvállalás miatt.
3.
kingpeachy
#2: https://eu.shop.battle.net/en-gb/family/call-of-duty-mw
2.
strike19
Ez első COD ami nagyon testszik. Az utolsó ami nagyon teszett az a Black OPS 2 volt.
Egyébként valaki elmonja nekem hogy ez a COD hogy lehet megvenni PC-re.
Dobozos verzió nincs tudtommal. Activisonnak van valami kliense (origin,steam vagy valami hasonló). Az gáz ha nem tölt be a honlpajuk. Acces Denied (köszi UPC)
1.
chinesequality
Nagyon ritkán szoktam itt véleményt nyilvánítani, de ez valahogy ki kívánkozik. A játék úgy néz ki mint ha valami film bemutató lenne, ez szerintem szuper. A grafika, az arc animáció valami elképesztő és gondolom a történet is adja majd. Probléma: Tudom nem szép dolog politizálni egy ilyen hozzászólásnál, de kérem! Már megint a gonosz oroszok és gonosz arabok vs jóságos USA és NATO tagok. Értem én hogy a nyugati médiában kötelezően démonizálni kell bizonyos népeket mert ha nincs ellenség kép akkor Amerika kitől menti meg a világot? Persze ez csak egy játék, de akkor egy olyan termékre is rá lehetne ugyanezt fogni hogy játék amiben pl.: Az USA lerohanja az orosz távol keletet, nekünk pedig meg kell védenünk az országot és elejét venni az egyéb atrocitásoknak amit a jóságos és legyőzhetetlen amerikai katonák követnek el. Vagy egy olyan játék is készülhetne ahol mondjuk egy arab vagy iráni gárdistával vagyunk és próbáljuk meggátolni az a amerikai demokrácia exportot. Ez csak az én véleményem. Azért az furcsa hogy mindig az a rossz fiú ezekben a játékokban akikkel éppen rossz a viszonya az usának.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...