Kiszivárogtak az őszi és téli Steam Sale dátumai

  • Írta: szlav
  • 2019. október 20.
  • Akció
Érdemes már most félretenni az uzsipénzt, ugyanis közeleg a Steam halloweeni, őszi és téli nagy leárazása. A szivárgások szerint az árleszállítások október végén indulnak és még január legelején is kifoghatunk egy-két jó dealt.

A jó gyerkőcök már most frissíthetik a wishlistet, a rosszak pedig már előre megfogalmazhatják azokat a kommenteket, amelyekben arról panaszkodnak, hogy bezzeg régen mennyivel jobb akciók voltak a Steam vásárain. Ahogy a Summer Sale esetében, úgy most is eljárt néhány fejlesztő szája, és habár a Valve kifejezetten megkérte őket, hogy tartsák titokban az őszi és téli leárazások dátumát, mégis fittyet hánytak a dologra.

Ez olvasható legalábbis a Steam Database Twitterén, amely szerint több forrás is megszellőztette az alábbi dátumokat. Ha minden igaz, akkor a rövidke Halloween Sale október 28-án indul és november 1-ig tart. Azt követi a november 26-tól december 3-ig tartó Autumn Sale, az évet pedig a Winter Sale zárja, amely december 19-én indul és január 2-ig tart majd. A karácsonyra időzített vásár megegyezik az eddig megszokottal, a halloweeni és az őszi villámakciók azonban idén a megszokottnál kicsit később érkeznek.

12.
Ultimate
#11: Fullscreen és felbontásállítás bugja volt amit a FAR mod orvosolt ha már a készítők nem reagáltak,ettől még nem játszhatatlan sőt azt is tolhatod jobb minőségben mint konzolon. FAR nélkül pedig borderless fc illetve felbontás ha belőtted legelején nem gáz.
Ahogy mondtam évente 1-1 AAA.
Baromi messze vagyunk a "túl sok a hulladék port" állítástól.

Igazán megemlíthető hulladék port a Batman volt, aminek a legnagyobb baja annyi volt hogy "csak" konzol szinten futott bármilyen hardvered is volt, illetve bizonyos effektek az első patchben kerültek bele. Javították. Dead or alive ahol ha jól emlékszem az előző genes verziót portolták pc-re nem az aktuálisat.... Esetleg Mortal Kombat feltéve ha érdekel az online.
Semmi olyan komoly ami miatt rá lehetne vágni ezt a baromságot, rég nincsenek tömegesen rossz portok pc-n sőt.... Ha van is általában meg tudod oldani főként a sebesség problémákat a grafika állítgatásával.
11.
Nyarlako
#10: Nier Automata mai napig jatszhatatlan szinte pc-n fanmade patch nelkul
10.
Ultimate
#8: Ilyen bugok konzolon is vannak dögivel, ez nem a portolás hibája.
9.
Ultimate
#7: Abból meg évente 1-1 ami érdemes a megvételre...
Ettől még az az állítás miszerint "Túl sok a hulladék port " rohadtul nem állja meg a helyét pc-n.
7.
Nyarlako
#6: Jellemzően nem aaa de japán játékok. Koei híresen szar ebben pl.
6.
Ultimate
#4: "Túl sok a hulladék port"
Évente akár 1-1 AAA is megsínyli...
4.
Nyarlako
#2: Engem se. PS Storeban gyakrabban meg jobb leárazások vannak mint a mostani steamen, és amúgy se bántam meg hogy átmentem konzolra.
Túl sok a hulladék port meg ez az egész launcher gomba szaporulat. Pc már csak pc exekre van.
2.
Tomie7
Csak engem vagy mást sem igazán érdekel a vásár? Pláne mióta konzolra váltottam pár éve. Valahogy abszolút hidegen hagy :D
1.
Grabowsky30+
Én akkor rossz gyerkőc vagyok, de régebben tényleg jobb akciók voltak.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...