Konzolokra kerül a Sunless Skies és a Sunless Sea

  • Írta: szlav
  • 2019. október 20.
  • Bejelentés
Link másolása
A Failbetter Games eddig nem igazán nyitott a konzolos játékosközösség felé, de ez 2020-ban megváltozik. PlayStation 4-en, Xbox One-on és Switchen is elérhetővé válik a Sunless Skies: Sovereign Edition és a Sunless Sea: Zubmariner Edition.

Kevés játékot lehetne a Sunless Sea és a Sunless Skies párosához hasonlítani. A Failbetter Games Fallen London-univerzuma egyszerre vegyíti a lovecrafti horrort és a gótikus, illetve steampunk látványvilágot, az érdekes, remekül megírt történeteit pedig hagyományos szerepjáték és kegyetlen roguelike formájában tálalja. Egy ósdi gőzhajó, vagy egy repülő gőzmozdony felett vehetjük át az irányítást, a kalandjaink során pedig épp olyan fontos szerepet játszanak a megfelelő döntések, mint a kiváló taktikai érzék.

A PC-sek persze sokat mesélhetnének erről, de még PlayStation 4-re is ellátogatott korábban a Sunless Sea: Zubmariner Edition, ezzel azonban ki is fújt Fallen London konzolos karrierje. Ez szerencsére 2020-ban megváltozik, a Failbetter Games ugyanis bejelentette, hogy PlayStation 4-re, Xbox One-ra és Nintendo Switchre hozzák mindkét játékot. Ráadásul nem is a mezei változatokról van szó - az év első felében a Sunless Skies: Sovereign Edition fut be mindhárom platformra, később pedig megérkezik a Sunless Sea: Zubmariner Edition Xbox One-ra és Nintendo Switchre szánt változata is.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...