Sunless Skies Nintendo, PC, PlayStation, Xbox

Roguelike RPG a Fallen London-univerzumban.
1719507600

Sunless Skies - egy gótikus horror szerepjátékot ad ingyen az Epic

Nem sok olyan játékot tudunk mutatni, amiben egy gőzmozdonnyal a csillagok közé repülhetünk, lelkeket csempészve, menedzselve a személyzetet. A Sunless Skies: Sovereign Edition ilyen, ráadásul egy héten át ingyen beszerezhető.
1718897101

Fánkot sütünk az Epic Games Store legújabb ingyenes játékában

Tej, cukor, liszt, tojás és egy nagy adag szeretet! Nagyüzemi fánksütésbe kezdhetünk az Epic Games Store e heti ajándékával, a jövő héten pedig egy kultjáték folytatására csaphatunk majd le hasonlóképp.
1621231200

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Rengeteg újdonságnak és számos nagyszerű megkésett portnak örülhetünk a héten. PC-re költözik a Days Gone, befut az Elite Dangerous következő nagy kiegészítője, és végre kidobósozhatunk Knockout Cityben.
1606993200

Újabb játékkal bővül a Fallen London-univerzum

A Failbetter Games tovább gazdagítja a Fallen London univerzumát. Ezúttal szinte a gyökerekhez megyünk vissza: London még épp csak eltűnt a Föld színéről. Ebben az időszakban fog játszódni a Mask of the Rose.
1571594400

Konzolokra kerül a Sunless Skies és a Sunless Sea

A Failbetter Games eddig nem igazán nyitott a konzolos játékosközösség felé, de ez 2020-ban megváltozik. PlayStation 4-en, Xbox One-on és Switchen is elérhetővé válik a Sunless Skies: Sovereign Edition és a Sunless Sea: Zubmariner Edition.