Úgy néz ki, Jared Leto nem lesz többet Joker

  • Írta: fojesz
  • 2019. október 21.
  • Cooltúra
Link másolása
Lapértesülések szerint Jared Leto nem ölti többet magára a Joker szerepét, noha sokáig úgy tűnt, hogy a Warnernek még vannak tervei vele. Persze Joaquin Phoenix mellett talán nem is lenne sok értelme.

A The Hollywood Reporter értesülései szerint Jared Leto valószínűleg nem fogja eljátszani többé a Jokert. Habár korábban sokáig úgy tűnt, hogy a Warnernek még vannak tervei a színésszel, a friss információk alapján ebből nem lesz semmi; ahogy arra a lap forrása célozgat, nem sok értelme van két Jokert tolni párhuzamosan.

A magazin ugyanebben a cikkben részletesen ír arról, hogy Leto nem fogadta éppen jól, hogy a Warner zöld utat adott Todd Phillips filmjének, különösen annak tükrében, hogy a Suicide Squadból sok jelenetét kivágták. A The Hollywood Reporter forrásai szerint a színész még azzal is megpróbálkozott, hogy elgáncsolja a projektet, a felháborodása oka pedig az volt, hogy abban bízott, a stúdió az ő karakterének ad majd egy önálló filmet, ahogy arról egyébként valóban volt szó.

Letónak ráadásul duplán fájhat, hogy a kifejezetten kis költségvetésből készült Joker nagyon szépen hasít a mozikban, jelenleg 737,5 millió dolláros jegyárbevételnél jár.

17.
17.
Őrnagy
A feleségem mindig röhög rajtam, hogy én minden szar filmet végignézek, ha elkezdem. Na, az Öngyilkos osztagot nem néztem végig.
16.
16.
Őrnagy
#3: Én ismerek valakit, akinek szintén nem tetszett. Mondjuk ő tök vak, lehet ezért :)
15.
15.
#3: Nem vagy egyedul, rohej, de engem meg egyaltalan nem erdekel ez a fajta megkozelitese a kepregenyeimben megismert orultnek, olyan szinten kamu-muveszi volt mar nekem az elso trailer is, es csak tetezte, hogy mindenki nedves lett tole. Szoval vannak ilyenek is. Orulok a sikernek, masoknak jo szorakozast, stb, de hidegen hagy a hype.
14.
14.
br1Koo
Nem Leto Jokere volt szar, hanem a film maga.. Szerintem kellõen egydimenziós Joker volt, ami egy értelmes Batman filmben elképesztõ jó lehetett volna.
13.
13.
#3: Olyannyira elvitte a hátán a filmet, hogy ez volt az év mozija, maga mögé utasítva minden mást eddig. Meg is lesz az eredménye jövő márciusban.

Én speciel nagyon örültem, hogy ez végre nem egy szuperhősös CGI-orgia, ha ilyen filmekkel kezdhettem volna anno, mint ez a Joker, valószínű most kedvelném a szuperhősös mozikat.
12.
12.
Onion
Jared Jokere volt a legrosszabb Joker.
11.
11.
user101
#10: Apropó, az is állítólag dublőr volt... Mármint amikor hátulról mutatták az előnyeit... :)))
10.
10.
user101
#3: Ne aggódj, nem vagy egyedül... Mármint a különvéleményeddel, bár a Jokert még nem láttam, de engem például bármivel ki lehet kergetni a világból, ami batman. Nála röhelyesebb és elcseszettebb """"""""szuperhőst"""""""" még nem látott a világ. Black Widow-nak legalább jó segge van... :) De ennyi... :)

A Suicidális osztagban, meg nem joker volt a probléma és / vagy nem miatta lett olyan a film amilyen ( Robbie Margó feneke ide vagy oda... :)...
9.
9.
Én nem láttam a Suicide Squad-ot, szerintem nem is fogom. Csak a médiában láttam képeket erről a korábban nagyon beharangozott Leto Joker-ről, de már ott sem tudtam elképzelni, hogy ki ez. Meg hát Jared Leto, meg Oscar díjas színész. Most miután ezt a hírt láttam, rákerestem neten a nevére az embernek és így a képeket elnézve sem eddig, sem most nem tudom ki ez a faszi. Szóval biztos jó Joker volt, meg nagy színész.

Még az új Joker-t sem láttam, de sokkal befogadhatóbbnak és hitelesebbnek néz ki Phoenix a szerepben.
8.
8.
manderel
#5: Az látszott hogy nem buta. Bűnözőzseni valószínűleg később válna belőle, és ha valamire, ennek a bemutatására mindenképp jó lenne egy 2. rész a Phoenix féléből.
7.
7.
shatterhand
6.
6.
Dízel
Sokkal több volt Leto jokerébe mint amit mi lattunk. Maga leto nyilatkozta, hogy iszonyatosan megvágták a karakterét. Csomo jelenetet kivágta, de ez igaz az egész filmre is mert az meg amúgy borzasztó volt. Egy külön joker film ami csak róla szól persze hogy jobb fénybe tünteti fel.
5.
5.
adamsfamily
#4: Leto Jokere szerintem borzasztó volt.Alapvetően egy nevetséges stricit csináltak belőle.
Heath Ledger elég jó munkát végzett,de az ő Jokere viselkedése szerintem inkább Anarky-ra hajazott.
Szerintem Joaquin Phoenix Jokere volt a legjobb,főleg a film végére,de egy valamiben az övé sem stimmelt.Mégpedig nem tűnt egy lángelmének,csak egy szerencsétlen elmebetegnek,akinek tele a töke a világgal és az emberekkel.
Jack Nicholson se volt rossz,bár rá a testalkata miatt nem illett a szerep.
4.
4.
godach
Nekem az egész életem végigkísérte Batman és Superman, mármint gyerekkorom óta ismerem őket és persze a Christopher Reeve féle film valamint a Dean Cain féle sorozat nagy kedvenc volt, rajongó sosem voltam így nem igazán zavarnak a változások. Kicsit viszont (nekem) kezd unalmas lenni, hogy mindig ez a három (Joker, Kétarc és Pingvin) kapja a figyelmet, holott egy Crock vagy Madárijesztő is igen félelmetes lehetne.

A Nolan féle trilógiával véletlen találkoztam. Azt sem tudtam mi az a Sötét Lovag (valahogy nem esett le hogy Batman) így amikor elindítottam, hogy legyen mint elaludni és álmosan ráismertem Jokerre, akkor egyből kipattant a szemem, a rendezés, történet és cselekmények miatt. Egy ültő helyemben néztem végig, úgy hogy még cigizni sem mentem ki egyszer sem. Számomra minden idők legjobb Batman filmje, valamint Heath Ledger minden idők legjobb Jokere.

És itt jön a lényeg, mert a film erőssége ismétcsak szerintem, nem csak az, hogy minden szereplő a legjobbat hozta ki, és nem csak a rendező és színészi játék miatt annyira jó. Nekem a sminkesek munkája tetszett a legjobban. Itt van ez a Lato srác, akinek a Joker karaktere nekem már-már annyira színházi, mű hogy nem félelmetes, hanem inkább nevetséges, míg a Heath Ledger féle pedig tényleg olyan, mintha egy pszichopata saját magát próbálta volna kikenceficélni, több kevesebb sikerrel. És számomra, pont ezt tette tökéletesen (természetesen a színészi játékkal együtt) hiteles Jokerré.
Ez a kölyök nekem csak egy feltünési viszketekséggel megfűszerezett félig meleg emós valakit juttat eszembe, de nem egy véreskezű pszichopatát, ami lehet nem az ő hibája, de ez van. (nem láttam a filmet, vagy nem emlékszem rá)
3.
3.
C0m1n65un
Én mind Leto-t, mind Phoenix-t kiváló színésznek tartom. Igazából az Öngyilkos osztagból nem derült ki, hogy milyen Joker is lenne Leto. Túl sok jelenetét kivágták,ráadásul a szerepe eredetileg is csak egy töltelék volt.
Ami Phoenix-t illeti. Nagyon jól hozta a Joker szerepét (akár Oscar gyanús is), de még sem értem a film körüli HYPE-t. Tudtam, hogy ez egy pszichológiai thriller lesz, krimi elemekkel, nem pedig akciófilm. Pontosan valami ilyen hangulatú filmre számítottam, de nekem mégsem jött be. Valószínűleg én vagyok a földön az egyetlen, de nekem ez a film csak azt bizonyította, hogy egy tökéletes színészi játékkal előadott Joker sem képes egyedül elvinni a hátán egy filmet. Legalábbis nálam biztos, hogy nem. Nektek, hogy tetszett a Joker film?
1.
1.
kastorhun
Nem is baj, nála pocsékabb Joker soha nem létezett.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...