Ismét betekinthetünk a Maneater kulisszái mögé

  • Írta: sirdani
  • 2019. október 25.
  • Videó
Link másolása
Megkapta a második fejlesztői videónaplóját a Killing Floor 2 fejlesztőinek hamarosan érkező cápás játéka. Ezúttal a meglehetősen változatosnak ígérkező környezet és a dokumentarista stílusú sztori kapta a főszerepet.

Mindegy, hogy Amerika legeldugottabb mocsaraiban, vagy a neonfényektől csillogó felhőkarcolók árnyékában ugrunk fejest a mélybe szörnyetegünkkel, az biztos, hogy a brutális és nyers akcióból nem lesz hiány; ha egyszer beindul a falógépünk, akkor még a legrátermettebb cápavadászoknak sem lesz egy életbiztosítás a közelünkben tartózkodnia.

A Maneater középpontjában a vadászat mellett a folyamatos fejlődés áll; cápánk legfontosabb tulajdonságait majd mi választhatjuk ki, csak rajtunk áll a döntés, hogy a motorcsónakokat átharapó bestiát, vagy a jet-skiket is lehagyó torpedót faragunk kedvenc ragadozónkból.

A Maneater konkrét megjelenési dátumát még mindig nem árulták el a fejlesztők, viszont feltehetően nem kell már sokat várni a 12 hónapig Epic Games Store-exkluzív alkotás megérkezésére.  

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...