Xbox All Access - Scarlettre válthatnak az előfizetők

  • Írta: fojesz
  • 2019. október 28.
  • Hír
Link másolása
A Microsoft visszahozza az Xbox All Accesst, aminek a keretein belül részletre vásárolhatnak Xbox One-t a támogatott országokban élő játékosok. Újdonság, hogy ők jövőre frissíthetnek a Scarlettre is.

Az Xbox All Access egy olyan szolgáltatás, aminek a keretein belül az Egyesült Királyságban, az Egyesült Államokban és az Ausztráliában élő játékosok részletre vásárolhatnak Xbox One-t: a kétéves "előfizetés" havi 18, 20, illetve 25 fontba kerül két évre attól függően, hogy lemezmentes Xbox One S-t, mezei Xbox One S-t vagy Xbox One X-et szeretnénk-e vásárolni. A konzol mellé kétévnyi Xbox Game Pass Ultimate-tagságot is kapunk.

Ha ismerősen cseng a program, az nem véletlen, a Microsoft már megpróbálkozott vele korábban is, a szolgáltatás azonban csak limitált ideig futott. A mostani nekifutás érdekessége, hogy a vásárlóknak frissítési lehetőséget biztosít a jövő karácsonykor bemutatkozó Scarlettre, ami különösen egy Xbox One X esetében tűnik jó dolognak: ha a támogatott országokban  már novemberben benevezünk egy konzolra, és egy éven keresztül szorgalmasan fizetjük a részleteket, jövőre bejelentkezhetünk a Microsoft új konzoljáért. A régi konzolt leadjuk (jó állapotban és hiánytalanul persze), az előfizetés pedig a Scarlett-tel ketyeg tovább.

Az Xbox One S esetében annyi a különbség, hogy itt másfél évig kell fizetni az All Access havidíját (vagyis az Xbox One S vásárlói leghamarabb 2021-ben juthatnak Scarletthez a szolgáltatáson keresztül), míg az Xbox One S All-Digital Edition esetében ehhez hozzájön még egy egyszeri, 15 fontos "frissítési díj" is. Azt is érdemes megjegyezni, hogy a frissítés után változhat a havidíj, de ez majd a Scarlett árcédulájától függ.

Hogy mennyire lesz népszerű a Microsoft kezdeményezése, azt nem tudjuk, de az indok egyértelmű mögötte: az új konzolok közeledésével a játékosok már nem szívesen invesztálnak a kifutó modellekbe, mivel azonban az All Access részletei beszámíthatók a Scarlettnél, nem kérdés, hogy érdemes-e konzolt venni karácsonykor.

10.
10.
frankdelgado
Minek vâltanèk? Arra se lesz jàtèk....
9.
9.
ADMlN
Még mielőtt még jobban belemelegednétek az ár vitába, csak szólnék, hogy az All Access oldalán az "Upgrade to the next Xbox console" részben azt írják, hogy "Monthly payments may be higher. Fees may apply.". Szóval emelhetik a havi részletet és egyéb költségeket is kiszabhatnak ha Scarlet-re upgrade-el valaki, szóval továbbra sincs semmilyen támpont az új konzol árát illetően.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...