Égetően friss újdonságok a World War Z-ben

  • Írta: sirdani
  • 2019. október 29.
  • Letöltés
Link másolása
Kill it with Fire címen megkapta a második hatalmas frissítését a World War Z, melyben nem csak a kevés pálya okozta kellemetlenségeket orvosolják, de még egy lángszórót is kapunk, amivel odapörkölhetünk a zombiknak.

A két új PvE-küldetés közül az első a Dead in the Water címet viseli, és New York legfontosabb vízi útvonalán, a Hudson folyón fog játszódni. Illetve pontosabban fogalmazva az egyik kikötőben, mivel az alig pár főből álló túlélőcsapatunk hajóval igyekszik a biztonságot jelentő Kanadába, csakhogy elfogy az üzemanyag, így kénytelenek lesznek újból a nyakukba venni a zombik lepte várost egy kis naftáért.

A másik pálya a Resurrection névre hallgat, és az orosz történeti vonalat viszi tovább. Csapatunkkal sikeresen kieresztettük a zombikra a harci gázt, ám míg nem jön értünk a felmentősereg, addig a földalatti alagutakban kell megbirkóznunk az élőhalottak hordáival a túlélésért.

Az új fegyver és a két új pálya mellé pedig még kapunk néhány halloweeni vizuális kiegészítőt, illetve egy spéci jutalmakat ígérő presztízsrendszert is. Végül pedig érdemes még megemlíteni, hogy a Saber Interactive kiadta a World War Z Season Passt is, melynek hála együtt vásárolhatjuk meg a Season 1, a Season 2 és az összes elkövetkező DLC újdonságait 29,99 dolláros áron.

A World War Z PC-n, PlayStation 4-en és Xbox One-on érhető el, a tesztünket pedig itt találjátok meg a játékról.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...