Apex Legends - párosan szép az élet

  • Írta: Shifty
  • 2019. október 31.
  • Letöltés
Link másolása
A héten lezárul az Apex Legends halloweeni eseménye, de nem maradunk utána sem újdonság nélkül, jövő héten ugyanis a szólómód után a kétfős csapatokon lesz a hangsúly. A limitált ideig elérhető játékmód kedden rajtol el.

Tegnap tartotta aktuális pénzügyi beszámolóját az Electronic Arts, ahol kiderült, több mint 70 millió játékos próbálta ki eddig a Respawn Entertainment battle royale-játékát. A kiadó éppen ezért a jövőben még jobban ráfekszik a shooter tartalmi frissítéseire, miközben Kínában is megpróbálják megvetni a lábukat, illetve új platformokat is meghódít majd a játék.

Ez a fajta hozzáállás egy jó ideje amúgy is látható volt, hiszen a kissé hosszúra nyúlt első szezon óta meglehetősen gyorsan jönnek a friss tartalmak az Apex Legendshez. Jelenleg a harmadik évadjánál tart a játék, éppen egy aktuális halloweeni játékmóddal, ami most a héten fut ki.

Jövő héten viszont érkezik az újabb limitált ideig elérhető mód, ahol az egyébként háromfősre szabott akciózás helyett párok csaphatnak össze. Az újdonság november 5-én, azaz jövő héten kedden lesz élesítve.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...