Napra pontos dátumot kapott a Phoenix Point

  • Írta: fojesz
  • 2019. november 4.
  • Megjelenés
Link másolása
Úgy tűnik, sok-sok csúszást követően megjelenhet végre az X-COM atyjának új játéka, a Phoenix Point. Első körben PC-re érkezik a körökre osztott stratégia, jövőre azonban a konzolos változatok is befutnak.

A Snapshot Games bejelentése szerint december 3-án érkezik a Phoenix Point végleges változata - a játék egyelőre Epic Games Store-exkluzív lesz. A fejlesztők továbbá november 8-án felhagynak az Early Access-kiadás árusításával, ez azoknak fontos hír, akik tervezték, hogy még a megjelenés előtt futnak egy kört a játék Backer Build 5 verziójával.

A Phoenix Point három különböző kiadásban vásárolható majd meg. A 40 dolláros alapverzió a játék letöltőkódját és egy digitális útmutatót tartalmaz majd, a 60 dolláros Deluxe Edition pedig ezek mellé egy háttérképet, két játékbeli felszerelést, egy digitális képeskönyvet és egy, a játék világát bemutató könyvet vonultat fel.

A legdrágább, 80 dollárt kóstáló Ultra Edition mindezt a szezonbérlettel is megfejeli, ami egyébként 30 dollárba kerül, és öt DLC-t foglal magába. Ezek között szerepelnek 5 és 10 dolláros csomagok is, az első, a Blood and Titanium 2020 elején érkezik. További fontos részlet, hogy akik 2019. március 12. előtt támogatták valamilyen módon a játékot, ajándékba kapják a Season Passt.

És végül a konzolos verziók: a játék elsőként Xbox One-ra fut majd be, ez a változat 2020 első negyedévében várható, míg a PlayStation 4-átirat valamikor a jövő év folyamán rajtol.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...