Horizon: Zero Dawn 2 - toboroz a Guerrilla Games

  • Írta: szlav
  • 2019. november 5.
  • Hír
Hivatalosan ugyan még senki sem beszélt róla, de nyílt titok, hogy már javában készül a Horizon: Zero Dawn folytatása. Ezt ismét alátámasztja a Guerrilla Games jókora csapatbővítése.

A Horizon: Zero Dawn - The Frozen Wilds egyik mellékszereplőjét játszó Janina Gavankar áprilisban gyakorlatilag már elárulta, hogy készül a nagy sikerű PlayStation-exkluzív folytatása, ezt pedig most indirekt módon alátámasztotta maga a Guerrilla Games is. A fejlesztőcsapat weboldalán ugyanis feltűnt 15 álláshirdetés, amelyek ugyan konkrétan nem hivatkoznak a Horizon: Zero Dawn 2-re, de a munkaköri leírások alapján igen valószínű, hogy erre a projektre kell a friss erőforrás.

A keresett pozíciók között találunk különféle programozói állásokat, leginkább azonban vizuális dizájnerekre és az animátorokra tart igényt a stúdió. Az egyik leendő munkatárs kifejezetten a világ növényzetéért felel majd. Az ő feladatköre így szól: "A Guerrillán belül négy dedikált csapat felel a Horizon letaglózó környezetéért. Az egyik csapat kifejezetten a buja, gyönyörű növényzeten dolgozik, melynek 3D-modelljeit az alapoktól építik fel."

Bizony, itt név szerint említésre kerül a Horizon: Zero Dawn, és biztosak lehetünk benne, hogy nem az első epizódhoz készül újabb DLC.

53.
Oldman
Greta Thurnbergnèl szebb, a többi meg nem szàmìt. :)
A tekintetük monjuk ugyanaz.
52.
hajbel
#49: Ez teljesen így van.
51.
Yanez
#50: Nekem sem adja, de fél üveg után már nem válogatnék. A karaktere mondjuk teljesen elviselhető, de bennem nem hagyott nyomot. Viszont elismerem, van egyedisége, mind a személyiségében, mind a kinézetében. Mondjuk az új TR-ekben Lara karaktere egy gigászi nulla, de amúgy vele is lehetne lambadázni.
50.
Ultimate
#46: Nem topmodell de nem is ronda. Aranyos helyes kis egérfeje van. A testalkata meg hitelessé teszi a mozdulatokhoz amiket művelünk vele.
Teljesen rendben van.
49.
Duken
#45: Én meg azt nem értem hogy mit nem lehet megérteni ha a többségnek bejön? Pl nekem sem jön be a Hzd vagy a Rdr2 de attól még elismerem látom az értékeit. Szerintem dok nézeteltérés pont azért van itt a gk-n mert sokan a saját véleményükek abszolutizálják és mérvadónak tartják és persze számít is az egyes ember véleménye de attól hogy neked vagy nekem nem jött be, attól még kevésbé lesz értéktelen. Azért nem véletlenül kritikai és közönség siker.
48.
Ra1D3n
#46: A külseje csak egy dolog, de úgy en bloc az egész karakter, külső-belső tényezőket alapul véve nagyon nem szimpatikus. Ez van. A szépségről csak annyit, hogy volt egy másik oldalon egy hasonló megjegyzésem hónapokkal ezelőtt és nem egy ember büszkén nyilatkozott, hogy mennyire szétadja Aloy karakterét. Bár tény, egy hölgyről mintázták az arcát(csak megjegyzem, hogy a modell külsőségekben, leginkább arcilag teljesen rendben van szerintem), de a karakter arca mégis ritka bárgyú hatást kelt bennem, akárhányszor ránézek...
47.
Nyarlako
#46: Szerintem teljesen korrekt a külseje, a ronda csajok ott kezdődnek hogy Wolfenstein Youngblood, bár az már nem is ronda hanem inkább ocsmány.
46.
DeKor
#45: Szerintem itt senki sem gondolt arra, hogy Aloy szép. Miért kellene annak lennie? Aki szerethető karakternek tartja, az valószínűleg nem a külsejére gondol.
45.
Ra1D3n
#37: Szerethető karakter Aloy? Nem tudom, de én már a legelső jelenettől kezdve nem szimpatizáltam vele. Már a gyerekkori kis buci képétől a hideg futkosott a hátamon és sajnos a felnőtt variánsa sem lett szimpatikusabb külsőségekben. Személyiségre sem tudott megfogni, de ez már az én bajom. A játék mint olyan, egynek nem volt rossz, de visszaemlékezve akkor sem és most sem értem, hogy miért volt tőle jó pár embernek sorozatos orgazmusa...
43.
hajbel
#41: Szerintem megéri hozzá digitálisan letölteni a frozen wilds dlc-t.
42.
DeKor
#41: Én is, de aztán Ps Store-ból megvettem hozzá a DLC-t külön. Elkezdtem, de egyáltalán nem fogott meg. Viszont többen mondják, hogy nagyon jó, úgyhogy adok még neki esélyt.
41.
Marcus88
#40: Nem mert lemezen anno az alapjátékot vettem meg!
40.
hajbel
#37: A Frozen Wildsot is kijátszottad? Nagyon megéri.
39.
Oldman
Nyarlako!
Egyetèrtek. Tovàbbà az èpületek belsèjèben uralkodò tègla, bordó, piros, vöröses szìntònust is tùlzàsba vittèk, màs szìneket nem is lehet felfedezni, csak az embereken maximum. Aztàn nem is beszèlve arròl, hogy az èpületek 90%-ba nem is lehet bemenni.
Ettől mèg nekem persze tetszett a jàtèk, de kedvencem nem lett. Nyitott vilàgù, de a bejàthatòsàga kicsi, a hegyeket nem lehet megmàszni, ùgy is mondhatnàm, open world, csőjàtèkos elemekkel.
38.
Neotechtr
Nem tudom miért, de amióta az első hírek megjöttek a HZD 2-ről, valamiért olyan érzésem van, hogy ez lesz már PC-re is (xbox-ra meg nem). Nem tudom miért gondolom így, de pár év múlva kiderül.
37.
Marcus88
#34: Én a napokban fejeztem be 40 óra és 70% maxolás nem lesz.
Nagyon jó játék volt,van benne fejlődési lehetőség a második részre.
Sony ismét alkotott egy szerethető karaktert Aloyal.A folytatásban lehetne még több hasonló karaktert belecsempészni,még ha csak mellékszereplők is.Az elsőben ezt hiányoltam.
Átvezető videókba több életet lehelni,arcmimika,VÉDEKEZÉS,mountra szerelhető fegyverek,harc közben célbefogás stbb...
Várom a folytatást!
35.
Nyarlako
#34: Nekem az irányítással nem volt gond, de a bázisokon bent viszont élet ronda szerintem, oda nem jutott a szép grafikábol és kicsit sok a motion blur is.
34.
DeKor
Jó nagy kihagyás után elővettem újra a Horizon Zero Dawn-t, és meglepődve tapasztaltam, hogy a környezet még mindig szép, de az irányítás felett eljárt közben az idő. Néhány percig szinte nem is tudtam egyenesen irányítani Aloyt, annyira túlérzékeny. Mintha valami idegbeteg lenne a karakter, azonnal fordul 90 fokokat. :)
Ennek ellenére nekem is az egyik kedvenc játékom. De lehet, hogy ezentúl a kedvenceimet nem fogom elővenni évek elmúltával, nehogy csalódjak. :)
33.
user101
Érdekes, én például a GoW miatt nem vennék PS4-et. Ez miatt és a Days Gone miatt már annál inkább. Persze ez nem fog megtörténni, mert annyi 'kijátszatlan' játékom van, és egyébként is egy spúr disznó vagyok... :) Szóval kedves Sony bácsi, jöhet a port, mert azt a pénzt már így is - úgy is buktátok, de még tudnátok szépíteni! :)))
32.
kryszisz
#21: Mi? Az Andromeda vagy a Division? Hát nem tudom, de szerintem mind a harmadik személyű nézet, mind a lövöldözés stimmel. Okés, hogy az egyik akció-RPG, a másik meg loot-shooter, de a külső nézetes lövöldözés minden kritériumának megfelelnek...vagy olvass el inkább 2x egy hsz-t, vagy ne igyál gyógyszerre plíz.
31.
Nyarlako
#30: Ezt most magyarul, kiről formazzak?
30.
grindcore
Formázhatnák róla a főszereplő csajt és máris tetszene az egész...
28.
Ultimate
#7: Nagyon jó cucc ami a sztorit, Aloy karakterét és a harcot illeti.
Viszont a külsetések egysíkúak a világ egy idő után unalmas tipikusan átlagosan sikerült a sandbox világ megtöltése. Repetitív és monoton tud lenni aküldetések java pedig mmo szinten mozog vagyis elmész X helyre ölsz / összeszedsz és visszamész, ennyi. Egyidő után annyira untam hogy a legbikább íjjal triplanyillal pusztítottam el mindent - úgy a kihívás is minimal, viszont érdekelt a sztori.
Erős 8 pontos játék, Aloy az egyik kedvencem lett, jöhet a kettő de remélem merítenek az olyan játékok küldetés és világfelépítéséből mint a Witcher a Red Dead vagy a Zelda. Másodjára ez már kevés lesz.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...