Apex Legends - eljött a duók ideje

  • Írta: sirdani
  • 2019. november 6.
  • Letöltés
Megkapta a legújabb frissítését az Apex Legends, mely elhozza a régóta várt kétfős játékmódot, ám ezzel egy csapásra véget vet a halloweeni mókának is. Cserébe viszont kapunk még egy lőteret is, ahol szabadon gyakorolhatunk.

Hivatalosan is lezárult a Fight or Fright halloweeni esemény, melynek helyét mostantól a Duos nevű, november 19-ig elérhető játékmód veszi át.

Ezzel együtt megérkezett a lőtérzóna is, melyet a játék menüjéből tudunk majd elérni. Itt nem csak a fegyvereinket próbálhatjuk ki nyugodt körülmények között, hanem a spéci hősökkel is futhatunk pár kört, és tesztelhetjük a képességeiket, mielőtt még véglegesen megvásárolnánk őket.

A zónába egyébként egyedül és a csapatunkkal együtt is ellátogathatunk, ahol a játékban elérhető összes lootolható tárgy kipróbálható lesz. A Respawn illetékesei azt is elárulták, hogy a lőtérrel kapcsolatban a jövőben még további izgalmas fejlesztések is várhatóak.

Az új, mostanra már tölthető patch mindezek mellett még jókora mértékben gyengíti a kezdők számára is ideális választásnak tűnő Cryptót, illetve bevezet egy új funkciót, melynek hála bizonyos mennyiségű kreditért cserébe újabb napi kihívást sorsoltathatunk magunknak.

Az Apex Legends jelenleg PC-n, PlayStation 4-en és Xbox One-on érhető el, a játékról írt tesztünket pedig ezen a linken olvashatjátok. Az EA-nek nagy terveivel vannak a címmel kapcsolatban, ezekről itt írtunk.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...