Age of Mythology - még bármi megtörténhet

  • Írta: Shifty
  • 2019. november 6.
  • Hír
Link másolása
Nem ez az első alkalom, hogy az Age of Mythology lehetséges visszatéréséről mesél az Age of Empires kreatív igazgatója, Adam Isgreen. Ezúttal a PC Gamernek adott interjúban újságolta el, hogy vannak terveik.

Az Age of Empires kreatív igazgatója, Adam Isgreen még nyár közepén úgy nyilatkozott, hogy az Age of Empires felújított kiadásainak sikerei megnyitották a kaput az Age of Mythology lehetséges visszatérése előtt is.

A kreatív igazgató most gyakorlatilag ugyanezt erősítette meg, amikor a PC Gamernek adott interjút a hónapban megjelenő Age of Empires II: Definitive Edition kapcsán. Ebben elmondta, hogy fontos számukra az Age of Mythology, de továbbra sem tudják, hogy egy felújított kiadást vagy egy új irányt megcélzó rebootot kapjon-e a játék. Isgreen szerint rengeteg izgalmas lehetőség áll előttük, de a végső döntés úgyis a rajongókon múlik majd.

8.
8.
Ooorky
#7: Veterán játékosok augusztus óta bétázhatnak ;-)
7.
7.
Stranger
#5: AoE2 DE még meg sem jelent... Egyébként jól is néz ki, nem értem miről beszélsz.
6.
6.
Perseus84
#2: Minek reboot. Ezek is lehuzzak mar a lobort?
Adjanak ki egy uj reszt ugy mint az AoE 4
5.
5.
Ooorky
Amilyen trágya munkát végeztek az AoE 1 és 2 DE-vel + Age of Mythology DLC-vel (igen, csináltak hozzá egy fostaliga reskin kieget) inkább ne nyúljanak semmihez, aki játszani akar vele annak ott az Extended edition.

Forgotten Empires hirtelen lett modder csapatból játékfejlesztő, de ez már túl nagy falat nekik, nevetséges, hogy pl. az AoE 2-nek 47GB hely kell...
2.
2.
Én egy reboot-ot szeretnék, Microsoft Games Studios plíz, köszihelószia.
1.
1.
Dízel
Nekem ez volt a kedvencem!!! OMG
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...