A Capcom még nem engedte el a Deep Downt

  • Írta: fojesz
  • 2019. november 8.
  • Hír
Link másolása
Az Eurogamernek lehetősége nyílt interjúzni egyet Yoshinori Onóval, és ha már így alakult, rákérdeztek arra is, hogy mi újság a Deep Downnal. Konkrétumok persze nincsenek, de Ono szerint még nem engedték el teljesen a projektet.

A Deep Down igazi limbóprojekt: még 2013-ban, a PlayStation 4 leleplezésekor jelentették be, és bár azóta hébe-hóba megmutatták különböző eseményeken, nem tűnt úgy, hogy a fejlesztés jelentősen előrehaladt volna, most már pedig egyenesen reménytelen, hogy ez a játék valaha meg fog jelenni. Ennek ellenére a Capcom nem hajlandó hivatalosan megerősíteni, hogy törölték.

A projekt atyja, Yoshinori Ono is bizakodó, ő például az Eurogamernek adott interjút, ahol ugyan elárulja, hogy épp semmi nem történik a játékkal, viszont azt is megjegyzi, hogy még nem mondtak le róla teljesen: "Az eredeti csapat már nyilván nincs együtt, de sokan észrevehették, hogy a védjegyét mindig megújítjuk, vagyis nem engedtük el teljesen. Minden évben megvizsgáljuk a címeinket, előveszünk projekteket, jóváhagyjuk őket és előrelépünk velük. Nem sokat mondhatok, de a védjegy megújítása azt jelenti, hogy még nem mondtunk le róla."

Ez van, talán majd PS5-re.

4.
4.
Őrnagy
#3: Tényleg, már emlékszem. Ha jól rémlik, a Crewhoz is készült valami olyan előzetes, ami miatt lecseréltem a Boxot PS-re.
3.
3.
Stranger
Jó volt anno eladni vele a konzolt.
https://www.youtube.com/watch?v=ivwgE_t8a5s

Durva mit bepromóztak, még egy fake UI-t is rávágtak mintha rendes gameplay lenne. :DD
1.
1.
zsocc-nrg
Azt hittem már rég elkaszálták. Bár azóta tuti 180 fokot fordult a koncepció.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...