Diablo IV - húsz perc a druida társaságában

  • Írta: Shifty
  • 2019. november 8.
  • Videó
Link másolása
A Game Informer jóvoltából már láthattuk akció közben a barbárt. Most a druidán a sor, aki alakváltásainak köszönhetően robusztus tankként tesz rendet a világunkat elárasztó rémségek között.

A múlt hétvégén bemutatott Diablo IV ismerős játszható karaktereket vonultat majd fel. Közülük a barbárt már láthattuk akciózni, így most a druidán a sor. Hősünk bármikor segítségül tudja hívni a természetet, de ha szorul a hurok, akkor át tud majd változni medvévé vagy vérfarkassá is. Ha ez sem lenne elég, akkor farkasokat, hollókat vagy kúszó növényeket hívhatunk támogatásnak.

A Diablo IV megjelenési dátuma egyelőre nem ismert.

15.
15.
DarkLord
#14: Itt kb. a sorozat élete függ ezen a részen, de ahogy írod még egy ilyent már nem adhatnak ki. Egy TPS nézetű játékot kell készíteniük, ami hozza a Diablo feeliget, az meg biza sokkal több meló lesz, mint egy ilyen kis felülnézetes cucc.
14.
14.
kastorhun
Nekem piszkosul tetszik, a grafika nagyon szép, a hangulat remek, a harcrendszer is a helyén van, viszont ha tegyük fel lesz V. része a sorozatnak, és ha ez sikeres lesz akkor tuti lesz, akkor már komolyabban bele kellene nyúlniuk a játékmenetbe.

13.
13.
memory0911
#3: Ennek nagyon egyszerű oka van, nem jelentenek be játékot olyan platformra ami még nem is létezik. Azt is elmondták h kb annyi van meg a játékból ami a demóban van, tehát még nagyon sok a munka vele, és valszeg még a meglévő dolgokban is sok minden fog változni. Szerintem a legjobb esetben is a megjelenés 2021 vége, de ez optimista feltételezés
12.
12.
markoci555
gondolom majd kiraktok egy mágusos videót is, de már az előző barbárosnál is azt gondoltam: minek? A legelső itt posztolt több mint 1 órásban benne van szinte minden ami kell, most egy jó ideig nem fogunk újat látni
11.
11.
Ra1D3n
#7: Apex Legends-nél tegyük hozzá, hogy ritka undorító árazást használnak, kifejezetten az eventeknél...
10.
10.
#9: Nem mondanak semmit mert akkor remenykedni kezd az ember, igy megmarad a lehetoseg a lefujasra ha fos lesz.

Ami meg a mikrotranzakciot illeti, itt mar nincs valodi blizzard, itt az acti dont ilyen kerdesekben.
9.
9.
delphijos
#3: Mondjuk ahhoz képest meglepően sok játékmenet video jött ki.... nekem ez így azért elég “fura” ( mármint hogy minek nyomják akkor ? )
5.
5.
xanatos0911
#4: Nem ártana egy szerk gomb így lassan egy évtizede.

Szóval, autokorrekt nélkül: “...Ha peccselik a játékot és évekig foglalkoznak vele folyamatosan, akkor hajrá nekik, hadd szedjék meg magukat skinekbol és miegyebbol befolyt pénzekből... ez miért fáj?
3.
3.
SLi
Amúgy azt mondták a megjelnésre hogy "Not soon. Not even Blizzard soon." Viszont azt mondták hogy PC, PS4 és Xbox one, jövőre meg már jön a PS5, elég fura hogy nem az új konzolra hozzák ki ha megjelenés még tényleg csak évek múlva lesz
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...