Westworld - közeleg a harmadik évad

  • Írta: sirdani
  • 2019. november 11.
  • Cooltúra
Link másolása
Méghozzá egy vadonatúj kedvcsináló is érkezett hozzá, mely lényegében csak egy tucat újabb kérdést vet fel a nézők számára. Itt az ideje megismerni az Incite vállalatot, melynek célja, hogy megoldást találjon a megoldhatatlan problémákra.

Az Incite reklámfilmjeként funkcionáló trailerben a vállalat társalapítója, a Jefferson Mays által alakított Liam Dempsey mesél arról, hogy a Szilícium-völggyel szemben ők hogyan lesznek képesek tényleg segíteni az emberiség életét. Persze sejthető, hogy az új évad során a dolgok majd balul ütnek ki, ám annak kiderítésére, hogy az Incite és a Delos miként kapcsolódik egymáshoz, a 2020 első felében várható premierig várnunk kell.

4.
4.
Grabowsky30+
#3: Az első még tök jó volt, a második meg egy nagy katyvasz. Ugyan az utolsó részben kiderül miért is ilyen katyvasz az egész, de ez nem sokat segít mikor hétről hétre nézel valamit amiből egy k....va kukkot nem értesz. Nagyon remélem, hogy tanultak a második évad hibáiból és egy nagyon jó harmadikat kapunk, különben ezt a sorozatot lehúzhatják a klotyón.
3.
3.
kryszisz
#2: Azzal a világon semmi baj nem volt, a narratív komplexitás sosem probléma, max ha túlhasználják, de itt ez nem történt meg szerintem - legalábbis az első évadban. Az valóban probléma volt viszont, hogy kicsit többet akart mondani, mint ami ebben a koncepcióban van. A második felvonásról már szinte csak rosszat hallottam, úgyhogy abba már bele sem néztem, pedig alapjáraton tetszett a sorozat.
2.
2.
Őrnagy
#1: Az első évadot megnéztem, de kurva nagyot csalódtam, amikor rájöttem, hogy a sztori ugrál az időben. Ezzel az olcsó trükkel jön egy ilyen tudományos-fantasztikus sztori? Bekaphatják.
1.
1.
BockÚr
és ugyan minek, amilyen jól indult olyan szar lett az egész, pocsék egy sorozat
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...