Nem kap megjelenés előtti trialt a Fallen Order

  • Írta: sirdani
  • 2019. november 12.
  • Hír
Link másolása
Az EA Access-előfizetők számára mostanra már bevett gyakorlat, hogy az új játékokhoz a szolgáltatás próbaverzióinak hála már a megjelenés előtti napokban hozzáférhetnek. A Star Wars Jedi: Fallen Order azonban kivétel lesz.

Az EA Access elméletileg minden új játékhoz 10 órányi Play First Trialt tartogat az előfizetők számára, mellyel már a megjelenés előtt is kipróbálhatóvá válnak a friss címek. A Star Wars Jedi: Fallen Order esetében azonban az EA szerint túlságosan is nagy a spoilerek veszélye, így ez az opció most kiesik.

Öröm az ürömben, hogy az előfizetők azért kapnak némi kárpótlást a fent látható egyedi skinek formájában. A Star Wars Jedi: Fallen Order november 15-től lesz játszható PC-n, PlayStation 4-en és Xbox One-on. Hogy könnyebb legyen a rajtig visszalévő napokat elütni, érdemes lehet vetnetek egy pillantást a Star Wars világában játszódó The Mandalorian című sorozatra, vagy visszanézhetitek a játék launch trailerét is.

25.
25.
Macifasz
2 óra játék után egy kis helyzetjelentés. Tökéletesen van optimalizálva, full grafikán, döccenő mentesen hasít. Igaz, nekem megvan a vasam ahhoz, hogy ez így is legyen, de ha szarul lenne optimalizálva, valszeg ez se sokat számítana (neeeeee csóváld a fejedet Red Dead Redemption 2, te csak ne csóválj semmit). A grafikán nagyon sokat javítottak a legelső gameplay videóhoz képest, gyönyörű a játék, és nem csak a karakterek, hanem a környezet is. A játékmenet és a játékmechanika könnyen kezelhető, az ugrálós, mászkálós platform részek az új szériás Tomb Raider valamint az Unharted játékok vonalát követik, így aki játszott valamelyik szériával, annak lesz egy alaphangú rutinja már az elején. A harcrendszer szintén pompás, nem az a tipikus, eszetlen módon nyomkodod a támadást és akkor simán nyersz stílusú. Bizony taktikázni kell, védekezésből indított ellentámadás, oldalra gurulás majd úgy megcsapás stb. stb. A hangulat és az atmoszféra ízzig-vérig Star Wars, és egyelőre a karakterek is jófélék. A robi különösen cuki. :-) A sztoriról bővebben nem nagyon lehet, mert még nem indult be, amit meg el lehetne mesélni, az spoileres, szóval...járjon mindenki utána, mert hiába csak 2 órám van benne, bizony kijelenthető, hogy nem baszták el és egy remek SW játékot rittyentettek össze nekünk. :-) Mondjuk a készítők előző játéka, a Titanfall 2 után én nem is kételkedtem egy picit sem.
24.
24.
Obi Wan Kenobi
#23: Csak egy troll, hagyjad. Mindenhol a feszültséget kelti de a profilképe és a neve is árulkodó. Észrevett itt néhány Mass Effect rajongót és valami provokatív szennyet ideírt.
23.
23.
kryszisz
#21: A Mass Effectre szerintem soha senki nem hivatkozott echte RPG-ként(nem is tudom honnan jött ez neked), talán csak az első részre, a folytatások egyértelműen előtérbe helyezték az akciót, ami egyáltalán nem is volt baj, ettől függetlenül is remek lett a 2 folytatás. Sőt, ki merem jelenteni, hogy második rész (és ezért gondolom sokan meg fognak kövezni) a BioWare magnum opusa, ha nincs bent a gyökér bányászás az a játék tökéletes, nem hiába a 96-os meta átlag. Az meg, hogy nincs jelentősége a döntéseknek... szerintem az ilyen döntéseken alapuló játékok többségében nincs jelentősége a végkifejletre nézve (meg úgy általában sem, max 1-2 párbeszéd ha változik), az egyetlen játék eddig, ahol valóban éreztem a cselekedeteim súlyát, az a Detroit volt, vagy esetleg a Heavy Rain, mindegyik QD cím végülis. De a generáció egyik (általam is) legjobbjának tartott Witcher 3 vége is nagyjából teljesen figyelmen kívül hagyja az addigi döntéseket, hisz SPOILER!!! A Fehér Fagyot Ciri így is úgy is megakadályozza, ami különbség lesz, hogy utána kihez tér haza, és ez is kb. egy korábbi döntésen alakul csupán. Szóval ezt felróni egy Mass Effectnek szerintem kissé igazságtalan, tekintve, hogy a legtöbb hasonló címben sincs ez másként. Pl. a direkt ezekre szakosodott TellTale (vagy mondjuk a Dontnod a Life is Strange-el) is bőszen hangoztatja minden játéka elején, hogy jól vigyázz, hogy döntesz, a végére úgyis kiderül, hogy amúgy teljesen mindegy, így is úgyis A vagy B endinget kapsz. Bocs a wall of textért:D
22.
22.
Obi Wan Kenobi
#21: Ezzel szerencsére egyedül vagy :)
Főleg a steames résszel :)
21.
21.
user101
Az első ME amit 4x játszottam végig egy zseniálisan megkomponált új dolog volt és bár voltak hibái, mégis egy nagyon jó alapot szolgáltatott. A másodikban sokat fejlődött a harcrendszer, cserébe csökkent a szabadság és korlátozódott a játékmenet és bár a történet sokkal érdektelenebb és egydimenziósabb lett, jó volt vele játszani, mind a 3 alkalommal. A harmadikkal kapcsolatban, ha levesszük az ostoba történetet és annak vezetését, végig azt éreztem, hogy Gears of Wart- játszok és már semmi köze az eredeti ME életérzéshez, összesen egy alkalommal. Fejlődést nem, hogy nem hozott, de végletekig le lett butítva ( casual szemét lett az egész ), a kezdeti grafikai, animációs hibák megmaradtak a végéig és nem jött Steam-re, ami már önmagában vérlázító! :))) Az Andromédát, meg inkább hagyjuk... :(

Kettő... A ME egy iszonyatosan túlértékel és hypolt dolog. A sajtó által folyamatosan ömlengett szerepjáték mivolta egy üres lufi ami akkora kamu, hogy csak a falra van vetítve... A döntéseknek NINCS jelentősége, a legtöbbször a 'renegát' és 'dicső' válasz egy mondat erejéig különbözik a következő mondattól ugyanaz és semmi nem történik... Egyszer dönthetünk, hogy lelőjünk egy idiótát vagy sem és párszor, hogy a két jelentéktelen alak közül melyik haljon meg. Ez nem RPG! Ez egy TPS shooter, némi RPG szerű jellemzővel. Ráadásul a harmadik részre teljesen kiherélték és egy casual Gears of War űrkomédiát csináltak belőle...
20.
20.
Obi Wan Kenobi
#19: Köszönöm a linket, fantasztikus írás és nagyon tetszik ahogy lebontottad mire gondolhattak az írók, viszont annak ellenére, hogy ez mind szép és jó én kicsit több lehetőséget vártam befejezést illetően, főleg, hogy ez egy trilógia lezárása volt tele fontos döntésekkel. Nekem máig a Mass Effect a kedvenc játékom (kivéve az Andromeda, amit utálok) és tényleg jó a vége de nem ilyet vártam hanem több lehetőséget.
19.
19.
AfterLife
#13: Én vitatkoznék azzal, hogy együgyű befejezés lenne. Jó olvasást, ha van időd rá: https://www.gamekapocs.hu/tag/afterlife/blog/9473/mass_effect
16.
16.
Freeser
én nagyon örülök hogy van új star wars játék, csak annyi tetszene hozzá ha az életerő csíkokat kilehetne kapcsolni, és simán a finishing move jelezné nekem hogy legyőztem az ellenfelet
14.
14.
Gykrizsi
#13: Titanfall 1 résszel sokat multiztam, így a kettő nem érdekelt igazán. Majd tesóm mondta, hogy a kettőnek milyen jó a kampánya. Csodálkoztam is, de kipróbáltam és tényleg rohadt jó volt. Tehetséges banda szerintem, elvileg az EA sem szólt bele annyira a dolgokba, vagyis én bizakadom.
13.
13.
Obi Wan Kenobi
#12: A Mass Effect 3 is fantasztikus játék volt, kicsit együgyű befejezéssel meg lootboxokkal, és ott volt a Titanfall 2 ami köröket ver rá a black ops 2 óta minden CoD-ra, szóval vannak azért jó játékaik..
12.
12.
hedzsooo
Hát.., nekem kb. a Mass Effect 2 óta (szóval közel 10 éve már(!)) nem volt alkalmam találkozni túl sok jó játékkal az EA égisze alatt, ennek sem tudok eddig túlzottan sokat jósolni de hajrá, ne legyen igazam...
11.
11.
mdr88
Egyrészt, teljesen megértem, hogy nem lesz trial.
Másrészt, mikor megjelent a Titanfal 2, ott volt 10 órás trial… bár a single részből, ha jól emlékszem 2, vagy 3 pályát engedett spoilermentesen, a többi időt pedig multira tudtad elverni.
Na most, mivel itt nincs multi, megint csak azt tudom mondani, hogy mivel itt nincs olyan hogy 1-2 pálya ezért nem lenne jó, ha trialt adnának belőle.
Valőszínűleg nagyon sokan (köztük én is :D) fogják streamelni szóval aki bele szeretne nézni, annak lesz rá lehetősége.
10.
10.
Gykrizsi
Kit érdekel, csak legyen jó :)
7.
7.
Obi Wan Kenobi
Nagyon felültem a hypera és alig várom már! Nagyon szeretném ha valami izgalmasat kapnánk végre és kicsit kimászna az EA a fos tengerből amiben már évek óta fürdik.

Off: Veristvan bannolva lett :D
6.
6.
user101
rotflmaonyehahbruhargbleaow.... :)))
4.
4.
crytek
Az ingyen beígért hónapot se nagyon osztogatják....balfékek
3.
3.
Kovbaj
2.
2.
Kovbaj
Én évest vettem PSN. Ez most nem esett jól az EAtől.
1.
1.
Macifasz
A kedvenc kifakadásaim ezzel kapcsolatban, hogy "biztos azért nem lesz hozzáférés, mert 10 óra alatt kilehet pörgetni a kampányt." Szegénykék csak azt felejtik el, hogy ilyen esetekben korlátozva van a sztori és ha lenne is Trial, nem tudná senki végigvinni, mert pár óra után valszeg jönne az üzenet, hogy akkor ez ennyi volt, majd 15-én folytathatod. Mondjuk aki teszem azt csak emiatt fizetett elő ebben a hónapban, az megértem, ha csalódott.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...