Utolsó előzetesén a Star Wars Jedi: Fallen Order

  • Írta: sirdani
  • 2019. október 29.
  • Videó
Link másolása
Ugyan még bő két hét van hátra a játék megjelenéséig, azonban a Steammel való kooperáció felélesztésének apropóján az EA elérkezettnek látta ellőni a launch trailert. Remekbe szabott kedvcsinálón a Star Wars Jedi: Fallen Order.

Pár órája érkezett a hír, miszerint az EA játékai újból elérhetőek lesznek a Steam felületéről, és már azt is lehet tudni, hogy a Star Wars Jedi: Fallen Order fogja majd nyitni a sort. Ha pedig ez az infó, vagy a korábbi játékmeneti videók nem győztek volna valakit meg a játék megvásárlásáról, azoknak itt a teljesen friss megjelenési előzetes, mely az alig egyperces hosszúsága ellenére az egyik leghangulatosabb trailere lett a játéknak.

A Star Wars Jedi: Fallen Order november 15-től lesz elérhető PlayStation 4-en, Xbox One-on és PC-n. Utóbbival kapcsolatban a részletes gépigényt az alábbi cikkünkben találhatjátok meg.

5.
5.
godach
A Respawn miatt bíztam bennük, mert amit a Titanfall 2-vel műveltek az maga a csoda.
És nem kellett csalódnom, tényleg akivel beszélgetek mindenki azt mondja, hogy nagyon ott van a szeren.
Kezdem azt érezni, hogy ezt kellett volna megvenni a DS helyett.
4.
4.
hedzsooo
#1: Hát szerintem pedig elég gyengék, petákot nem láttak már tőlem úgy kb. az utóbbi 10 évben, még az Epicen is szívesebben költök pénzt játékokra.

(Gondolom nem én lehtek egyébként ezzel így az utóbbi durván 10 évben, ha így "hirtelen" mégis gondolt egyet az EA és visszapakolja a játékait a Steamre is. Engem mondjuk így is hidegen hagynak. Majd ha felhagynak a mikrótranzakciós, meg egyéb pl. agyon ollózott/DLC-esőzőtt játékaikkal, akkor talán vetek ismét 1 pillantást a csecsebecséikre.. )
3.
3.
georgie.70
#1:
És írd már le magyarul is jó!!! Lévén ez egy magyar oldal! Köszike!!!
1.
1.
crytek
EA nem gyengén tolja

Electronic Arts and Valve have partnered to put EA games into the hands of the players on Steam. Starting next spring, EA Access—our ever-growing subscription service powered by great games and member benefits—will be making its way to Steam. EA Access is the first and only gaming subscription service available on Steam, and the fourth platform featuring an EA subscription.

The partnership kicks off with Star Wars™ Jedi: Fallen Order launching on November 15 — and available for pre-order today. In the coming months, players on Steam will also be able to play other major titles like The Sims™ 4 and Unravel™ Two. Multiplayer games — like Apex Legends™, FIFA 20, and Battlefield™ V — will become available next year, and players on both Origin™ and Steam will have the ability to play together.

A library of titles awaits you in The Vault, but beyond the games themselves, EA Access enhances your gaming experience with a medley of rewards. Get the red-carpet treatment with exclusive catalog-wide discounts, and in-game member benefits for some of our biggest franchises."
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...