A Disney+ hősei is feltűnnek a Marvel-filmekben

  • Írta: fojesz
  • 2019. november 12.
  • Cooltúra
Link másolása
Úgy tűnik, ma Disney+-napot tartunk, de hát mit tegyünk, bőven van mit megbeszélni a Disney streamingszolgáltatása kapcsán. Most Marvel-fronton érkeztek friss hírek.

A Marvel Studios több sorozattal is készül a ma elrajtolt Disney+ szolgáltatásra, és míg első körben olyan címeket jelentett be a stúdió, amelyek a filmes univerzumának már ismert karaktereit főszerepeltetik, a D23-on kiderült, hogy She-Hulk, Ms. Marvel és Moon Knight is kap egy-egy adaptációt, akikkel viszont most találkozhatnak majd először a nézők.

A The Hollywood Reporter podcastjében azonban az időközben kreatív igazgatói pozícióba emelkedett Kevin Feige megerősítette, hogy a Disney+ sorozatai és a Marvel-filmek között teljes lesz az átjárás, így később a fent említett három hős is tiszteletét teszi majd a mozifilmekben - azt persze még nem tudni, hogy milyen formában. Feige épp a napokban utalt rá egyébként, hogy a jövőben érkező filmjeik megértéséhez érdemes követni a Disney+ tartalmait is.

Egyelőre keveset tudunk She-Hulk, Ms. Marvel és Moon Knight sorozatáról, a Marvel Studios jelenleg az első ötösfogatra koncentrál: a WandaVision és a The Falcon and The Winter Soldier is forog már, miközben gőzerővel haladnak a Loki, a Hawkeye és a What If...? munkálatai is.

Erről árulkodik az is, hogy a Disney+-ra felkerült egy 12 perces dokumentumfilm Marvel Studios: Expanding the Universe címmel, amelyben több concept artot is láthattunk a készülőfélben lévő projektekről. Elsőként mindjárt itt vannak a The Falcon and The Winter Soldier képei, amelyeken Sharon Carter és U.S. Agent is feltűnik:


A következő rajzokon Hawkeye és Kate Bishop látható akcióban:


Míg alább a What If...? képei következnek: a Marvel-univerzumon belül is fikciónak számító történeteket elmesélő animációs sorozatból kiderül, mi lett volna, ha végül Peggy Carterből csinálnak szuperkatonát, és Steve Rogers ölti magára Vasember páncélját:

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...