Utolsó kedvcsinálón a Rune II

  • Írta: Shifty
  • 2019. november 13.
  • Videó
Link másolása
Egészen kalandos utat járt be a megjelenésig a Human Head Studios legújabb játéka, a Rune II. Volt itt többszöri névváltoztatás és a tervezett premiert is hónapokkal el kellett halasztani. De most itt az utolsó előzetes!

Megkapta utolsó kedvcsinálóját a Human Head Studios gondozásában készített Rune II. A történet szerint hiába van Loki Ragnarok utáni sorsa kőbe vésve, az ármányok istene megtalálja a módját, hogy újra és újra visszaforgassa az idő kerekét, amivel végtelen káoszt szabadít rá a világra. A mi feladatunk lesz, hogy az ősi északi istenek által kiválasztott megváltóként legyőzzük Lokit és csatlósait.

A játék tegnap óta megvásárolható, és miután Epic Games Store-exkluzív címről van szó, csakis PC-n szerezhető be.

3.
3.
Gaboo77
Nem lett ez annyira rossz, sem a grafikával, sem a játékkal nincs nagy gond. Sőt egészen jó!
2.
2.
DarkLord
Vagy elrettentő videón :) Ez annyira oldschool, hogy nem is értem, hogy tudták így kiadni. Ha már új részt csináltak , akkor kicsit jobban odatehették volna magukat legalább a készítők. Pedig én pont nem vagyok a grafika bzi, de ez ronda nagyon és a játékmenet/kamera kezelés se az erőssége, amit eddig láttam belőle. Szóval van itt baj szerintem. Ez a játék az első után pár évvel megállta volna a helyét a piacon, de lassan 2020-ban_?
1.
1.
suresz
Nekem nagyon tetszik! Az első rész is jó volt! Már olyan régi, nem gondoltam volna, hogy lesz második, de most itt van, tessék!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...