Nagyot frissült a Wolfenstein: Youngblood

  • Írta: Shifty
  • 2019. november 13.
  • Letöltés
Link másolása
Megérkezett a Wolfenstein: Youngblood legújabb frissítése, ami a finomhangolások és javítások mellett rengeteg más újdonságot is tartalmaz. Kapunk új ellenfeleket, képességeket és egy új helyszíneket felvonultató küldetést is.

A Bethesda és a MachineGames a vegyes fogadtatás ellenére sem hagyta magára a legutóbbi Wolfenstein-játékot, a B.J. Blazkowicz ikerlányait középpontba helyező Youngbloodot. A játék folyamatosan kapja a frissítéseket, amelyek közül a legutóbbi rengeteg izgalmas újdonsággal bővítette az alapjátékot.

Az 1.0.7-es verziószámú sebtapasz többek között egy vadonatúj, Treasure Hunt című küldetést kínál. A Lab X-ben tanulmányozott ereklyéknek hála ellátogatunk majd egy másik Da’at Yichud-helyszínre is, ahol a nácik egyelőre nem jártak sikerrel a kamra titkainak megfejtésében. 

Bemutatkozik egy új küldetéstípus is, a Treasure Maps, ami összefüggésben van az új küldetéssel is. Ha ugyanis sikerül azt teljesítenünk, akkor egy húsz kincsestérképből álló listát kapunk: ezek a Párizsban szétszórt Da’at Yichud-ereklyékhez vezetnek, amelyeknek hála új jutalmak ütik a markunkat. 

Kapunk új ellenfeleket is, mint a teleportálásra képes Wurmlochsoldatot, a lőtoronnyal felszerelt Turmhundot és egy Tesla-drónt, az Electrodrohne-t. Érkeznek új képességek is, mint a Silent Killer vagy a Resilience.

1.
1.
SLi
mondhatni egy kis vérfrissítés haha
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...